Chrome Pointer

Om man är ren är man inte smutsig

   Varje år frågar sig folk blå gällande hur man får en ren i spelet. Frukta icke, jag och Archie rådde bot på frågan redan förra året!
 


Lena Wintercake

Hej Esme! Jag kollade efter star academy breakthrough det sista spelet jag behöver för att ha alla spel om Jorvik och hittade detta:

http://www.tradera.com/item/341770/271803445/kladpaket-stl-150-164-one-size-linne

Svar: Nämen! Den släpptes säkert i GirlIT tillsammans med spelen :)
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Idag frågade flera stycken "Var köper man en ren?" Och jag ba "Man köper dom inte, gör klart juluppdragen!" Fick hjälpa rätt många med det idag... ._.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.