Chrome Pointer

Om man är ren är man inte smutsig

   Varje år frågar sig folk blå gällande hur man får en ren i spelet. Frukta icke, jag och Archie rådde bot på frågan redan förra året!
 


Lena Wintercake

Hej Esme! Jag kollade efter star academy breakthrough det sista spelet jag behöver för att ha alla spel om Jorvik och hittade detta:

http://www.tradera.com/item/341770/271803445/kladpaket-stl-150-164-one-size-linne

Svar: Nämen! Den släpptes säkert i GirlIT tillsammans med spelen :)
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Idag frågade flera stycken "Var köper man en ren?" Och jag ba "Man köper dom inte, gör klart juluppdragen!" Fick hjälpa rätt många med det idag... ._.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.