Chrome Pointer

Nytt vs gammalt

   Esme och Ponyta
 
   Verkar det som at jag har en förkärlek för hästarna med nya animationer? Det verkar inte bara så, det ÄR så. Jag har nästan helt gett upp på de gamla hästarna nu, de kan inte behålla mitt intresse utan jag rider runt på dem i några minuter och langar sen ut dem i hagen igen. Sad but true!
 
   På tal om gammalt så är det här året gammalt nu. Sista dagen av skitåret 2016, hoppas vi alla tar oss igenom kändisapokalypsens år!


Iris Highgarden

Jag känner samma gällande hästarna, de är bara dekorationer i mitt stall.

Vi får dessutom hoppas att ingen kändis lyckas dö under timmarna som är kvar på året.
Om du fick välja en kändis att återuppliva som dött i år, vem skulle du välja?

Svar: Ligger nånstans emellan Alan Rickman och Carrie Fisher!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.