Chrome Pointer

Nya hästar

   Jag har köpt ett par nya hästar men har än inte uppdaterat sidan "Mina hästar". Anledningen till detta är att jag 1) inte har gjort redigeringar till de nya hästarna än och 2) för att jag inte hunnit ta bra bilder på dem då det inte är snö i spelet. De ska förstås in där ändå. De hästar som jag köpt känner ni ändå igen om ni följer mig på YouTube - med ett undantag.
   Ni har redan sett lite av de här hästarna, men jag har inte direkt pratat om dem än.
 
   Pennys hästar Meloetta, Ponyta och Lugia har nu flyttat in i Esmes stall. Meloetta är en apelkastad Shirehäst, Ponyta är en linfuxad Welshponny och Lugia är en skimmelfärgad Lipizzaner. Lugia är den ni kommer se minst av, bara så ni vet, haha. Jag älskar den vita färgen men det är en bugg med hästens man och svans så att den är grårandig. TVÄRrandig, dessutom. Det är väldigt tydligt att det är något fel, haha. Väntar med stor iver på att den buggen ska rättas till, så att jag kan rida runt på hästen utan att störa mig på den urskumma manen!
   Min fjärde nya är den bruna Lipizzanern Mr Darcy, som precis som min tidigare Lipizzaner Knightley har fått sitt namn från en bok av Jane Austen. Jag har länge tyckt att namnet skulle passa en häst och tyckte det vore passande att de enda namn jag vill plocka från Austens böcker hamnar på två stiliga Lipizzaners!
 
   Darcy är just nu en av mina favorithästar i spelet! Färgen är så himla snygg (säger jag som vanligtvis tycker brun är den tråkigaste hästfärgen, haha)


Zoe dolphinborn

Har också den skimmelfärgade lippizanern, Manen och svansen är helt hemsk :( Det var väldigt irriterande att levla en häst som har typ ''blå, grå'' randig svans x)

Svar: Jo precis, manen och svansen förstör verkligen hästen!
Esmeralda Silverforce

Esther

Hej!
Vad är det för tröja du har och vart kan man hitta den. Jag har kollat igenom alla oranga och gula kläder i Starstables databas men hittar inget som liknar den :)

Svar: Den kommer från funktionen Värva en kompis!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.