Chrome Pointer

Level 20!

    Igår var det dags! Jag har inte påbörjat de nya uppdragen med Madison än, så det kommer rulla in mer XP. De ska jag btw förstås skriva om då jag har spelat igenom dem och allt!
 
   Fem år och 70 000 XP senare!
 
   Hur kommer det sig att jag spelat sedan Oktober 2011 men går upp i level senare än de som började i December 2011?
   I December 2011 fick alla nya spelare mer XP i början av spelet än de som startat tidigare. Det ändrades på igen senare, så de som började i December har och kommer alltid ha mer XP än alla andra - och trots att jag aldrig någonsin missat XP kommer jag aldrig komma ikapp trots att jag spelat längre. Såäre!
 
   Och om någon nu kommer och säger "MEN BÄÄÄÄH, det gååååår inte att nå level 20" - sit down, you're rocking the boat. Med tanke på att jag har spelat så länge har jag också fått XP från alla högtidsuppdrag, vilket bidrar till mina XP!


Eva Bunnyland

GRATTIS! <3 <3 <3
Du förtjänar det, seriöst ;)

Amanda

Grattis :) Jag blev level 20 idag :)

Sigrid Winterdotter

Har ångest över att jag ALDRIG kommer kunna nå maxleveln... Det kommer ALLTID finnas spelare i högre level än mig...

Kendra Hawkson

Stort grattis! :D Jag vill dock att dom ser över XP systemet och jämnar ut det eftersom vi trots allt gör samma story. Jag tex som började på en ny karaktär ligger efter med ca 5.000-6.000 XP som jag aldrig kommer få en chans att komma ikapp och detta pga tillfälliga uppdrag som jag missat. Det är ju inte spelarens fel att den kanske hittade till spelet nu (inte ssos fel heller egentligen men ja) Att man får kläder osv gör mig inget, den delen har jag full förståelse för! :D Jag överlever ju såklart men det kommer bli ett större och större glapp mellan gamla och nya spelare allt eftersom tiden går och det blir ju kanske ett problem.

Kendra Hawkson

Missade skriva att jag skapade Kendra i mitten av 2014 och ligger ändå så pass långt efter, tänk då hur det kommer se ut för ännu nyare spelare. Där ser jag ett problem i framtiden :)

Hanna

Jag har spelat Januari 2012 och ligger strax över level 19, har missat lite högtidsuppdrag osv men tycker som Kendra att det är synd att det blir så stor skillnad för att man kanske missar ett uppdrag osv. Inte för att levlar är hela världen men vi spelar ju samma story :D

Lilly Underwood

Tycker faktiskt det är orättvist att aldrig kunna komma upp i likvärdig level. Ju senare man börjar spela, desto större "bestraffning". Ärligt talat. För mig kvittar det, jag tävlar tex inte, men det är ändå galet orättvist. Spelar liksom ingen roll hur lojal till sin XP och uppdrag man är, om man inte hittat spelet förrän nu, tex.

Jaja, sur-Lilly out :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.