Chrome Pointer

Kluven

   Jag är så kluven mot Pokémon GO just nu! Dels vill jag inte öppna appen i protest mot de uppdateringar de gjort på sistone (de ser ju om folk använder appen, de måste väl ha hur många analytics-verktyg som helst), men dels så har de lagt in en Pikachu med tomteluva! This is not a drill! För att inte tala om att man nu kan kläcka Pichu och Togepi ur ägg. Jag är så irriterad över att de kastar ut en massa skituppdateringar och sen lägger ut något sånt här, som kommer att göra att väldigt många spelare som kanske egentligen inte är så väldigt nöjda lägger ut pengar för att kläcka ägg snabbare. Det känns som att Niantic (spelets utvecklare) skiter fullkomligt i vad communityt vill ha och kastar ut det här som ett "ta det här och ge oss pengar". Om de hade haft en riktig konversation med sina spelare och sagt att de jobbar på de grejer så många respondar negativt på skulle det vara en annan grej, men det är ju som att skrika mot en vägg. Jämför det med SSE som faktiskt säger rakt ut att de jobbar på att förbättra saker som spelare vill ha en ändring på, en marknadsavdelning kan lära sig ett och annat av en annan där...
 
   Så det tar emot att öppna appen för jag vill inte bidra till en växande statistik för Pokémon GO - egentligen borde alla vi som är kritiska låta bli spelet helt och få Niantic att fundera på vad de måste förbättra för att få tillbaka spelare. De gör verkligen den totala motsatsen mot vad deras spelare egentligen vill ha, utan att kommunicera alls. Samtidigt kan man bara fånga Pikachu med tomteluva fram till den 29 december - och jag ska ha en Pikachu med tomteluva. Finns inget alternativ!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.