Chrome Pointer

Kläcka ägg

   Jag skulle ju egentligen inte stötta Pokémon GO! förrän de börjat släppa uppdateringar som faktiskt är vettiga för spelet... men jag måste nog erkänna att de har lyckats den här gången. Jag har fångat massor av Pikachus med tomteluva nu, och ska spara två - en Pika, en att utveckla till en Raichu.
   Men just nu har de ju ett event där man får incubators i det första Pokéstopet man besöker per dag! Det är guld värt. Man kan bara använda incubatorn en gång, men som jag som lyckats få ett 10km-ägg var ju det helt perfekt.  (Bästa taktiken är att kläcka 2km-ägg i sin incubator som man alltid behåller och kläcka de som tar längre tid i de som försvinner efter x antal användningar.)
   Största anledningen till att jag faktiskt bryr mig just nu är för att jag vill ha en Togepi. Togepis finns just nu enbart i ägg. (Skulle inte klaga över en Pichu heller iofs)
 
 
 
   Har ni alla gett upp på Pokémon GO! eller finns det några envisa själar som håller sig kvar?


Ellie Sweetlord

Jag har get upp, men min bror spelar väldigt mycket!

Linnea

Jag spelar xD fick en togepi förra veckan :)

Neo

Jag spelar! Men då började jag senare än många andra också (fick ju skaffa en ny mobil och sånt, kul nog när jag väl fått hem den var mammas kommentar 'can you catch pokémons now?' <3) har fixat en tomteraichu men har inte kläckt fram något skoj än, men då har min väska varit knökad med gamla ägg fram tills nyligen ock!

Matilda Southtree

Spelade ett tag när det var nytt, men sen behövde appen uppdateras och utrymmet på mobilen var slut, så jag avinstallerade spelet, har inte börjat efter det.

Kendra Hawkson

Jag är väl inne ibland när jag är i stan men har i princip lagt ner. Finns knappt nå pokémon där jag bor och jag är sällan inne i stan :(

Michelle Loudborn

Jag spelade ganska långt efter att det blev "ute", men jag blev ganska retad för det så jag spelar inte längre, min mina småsystrar gör :)

Vilda Snownight

Min GPS är rätt så trasig på min telefon så min gubbe springer ibland runt pokéstopen så att jag inte kan ta dem och jag behöver väldigt bra täckning för att det alls ska fungera så jag har gett upp på att försöka. Plus att det inte finns så många pokémons där jag bor.

Amanda

Jag spelar fortfarande varje dag :)

Fiona Underland

Jag slutade efter ett par uppdateringar. Spelet började ta allt mer och mer plats. Jag hade till slut inte plats i min telefon till ännu en uppdatering. Utan att uppdatera spelet kan man inte spela. Inte ens att avinstallera och installera om pkmn go gjorde någon skillnad. :(

Anders Oldlund

Jag spelar varje dag men har tagit paus nu under jullovet.

Ruby Dolphincake

Vart kvar i pokmon goandet sen i somras :P

Oboy

Jag spelar fortfarande! Ganska mkt dessutom, lite tråkigt bara att jag bor mitt ute i ingenstans, så inga pokemons hemma hos mig inte. Men spelar ända, kläcker ägg och sådant. Iofs inte fått nåt roligt än, men hoppas han man :D

Meja Lightnose

Har gett upp, tycker att det är tråkigt xD Men om jag ser min lillebror sitter och spelar bredvid mig, ser oftast då att han fångar någon bra pokemon då ger jag mig allt in och spelar i någon minut ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.