Chrome Pointer

HELLO FROM THE OUTSIDE

   Bara jag som stressar sönder mig i julhetsen? Nu kommer jag nästkommande tre dagar stänga in mig på jobbet och knappt ens åka hem för att bara få allt gjort innan jul så jag kan slappna av lite i mellandagarna, haha... Den här dagen slutade inte som tänkt då jag träffade en av mina närmaste vänner sedan barndomen (vi brukar roa oss med att åldershetsa över att vi är så gamla, typ som att vi firar 20 år som vänner i år) och slutar mitt ute i ingenstans för att hjälpa henne hem då hon började må dåligt. Sightseeing i närområdet och jag gick inte ens vilse på väg tillbaka till bussen, success!
 
   För att prata om något mycket mer SSO-aktigt så håller jag på med en ny redigering. Om jag kan få lite koncentration tillbaka från julstressen är den nog klar på ett par timmar om jag satsar på saken, men jag har verkligen inte tid just nu xP Men det känns som att den kommer bli riktigt bra, har en bra känsla av den :D Blir dessutom lite annorlunda från vad jag oftast gör, även om den inte direkt är unik.
 
   Dessutom, ni har väl inte missat SSO's julkalender? Igår fick vi en sadel jag är dökär i (DEN HAR EN FÅRSKINNSPADD) och idag blev det bakgrunder till dator, padda och mobil. Riktigt nice med så fina bilder i bra kvalité! :D Wihihi, glädje!
 
   Just nu har jag alltså inte så mycket tid till att faktiskt spela SSO, men taggad på vad som händer är jag ändå! Jag är inte sådär döförtjust i renen som kommer varje år, men den dyker ju upp med start i morgon som alla år. Mer nyfiken är jag på vad som i övrigt kommer som belöningar i juluppdragen, visst borde det väl bli ett par fler nya belöningar...?
   Den enda snö jag diggar i SSO är den i DInodalen! Tjo Denver! (och nej, jag har inte buggat bort någon dimma som många har trott då jag postar bilder från Dino. Photoshop, mina vänner, Photoshop!)


Vilda Snownight

SADELN <3.<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.