Chrome Pointer

Helg ♥

   Min dag började riktigt dåligt men har blivit bättre och bättre. Nu har jag glidit runt ett tag i SSO och fotat bilder i snön. Vilken otrolig skillnad det är på spelets utseende med de nya skuggorna! Jag tycker fortfarande det lätt blir lite mörkt och hela spelet har ju ett rätt kallt ljus över sig, men det är riktigt snyggt då man har solen i ryggen.
 
   Jag ligger några dagar efter med juluppdragen och jag har inte påbörjat uppdragen från den här veckan heller. Det är ju en bugg med de nya uppdragen som gör att trots att man väntar en dag inte kan fortsätta med nästa dags uppdrag. Star Stable har sagt att det jobbas på, så man behöver ju inte vara orolig, men jag tänkte att jag väntar då. Om det är så att många inte kan göra dem just nu så är det lika bra att vänta eftersom jag vill blogga om uppdragen :) De hade nog löst det här fortare om det nu inte var helg, man kan ju förstå om full styrka inte sitter på kontoret även över helgerna just för att teamet måste få ha ledigt som på alla andra jobb.
 
   Jag måste göra en massa tråkiga IRL-grejer nu, men jag hoppas på att hinna med lite roliga saker att dela med er innan helgen är över. Säger inte för mycket nu för att inte lova saker som inte blir av, menmen!
 
   Esme och Lipizzanern Darcy


Frida

Betalar man för att sova över kan man fortsätta med de nya uppdragen :)

Svar: Jo, men det är ju inte meningen att man ska behöva göra så för att fortsätta spela!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Hur gör du för att göra hjärtan i rubriken?
<3

Svar: Alt+3
Esmeralda Silverforce

Regina Ravenlock

Hej Esme!

Ska bli kul att se dina vinterbilder framöver!

Jag måste bara ventilera en sak jag tänkt på. =)

Vet inte om du läst W.I.T.C.H? En äldre serietidning. Vet inte ens om den finns längre. Men hur som. huvudkaraktärerna påminner jättemycket om de fyra ödesryttarna i StarShine legacy. Var lite roligt och kanske har de fått inspiration från den serien.
Kolla här: http://www.wolfstad.com/dcw/images/comics/fullsize/us_witch_book.jpg

Lisa i mitten, bokmalen Linda till vänster, Anne till höger och Alex uppe till vänster. Likt eller hur? =)

Svar: Jodå, jag läste W.I.T.C.H. troget då jag var yngre (tror jag slutade prenumerera på tidningen då jag var 13) och för något år sedan letade jag upp tidningarna online och läste igenom alla nummer jag inte redan läst fram till att de släppte tidningens story och började göra fristående historier istället, då kände jag att det inte fanns någon idé längre ^^ Just för att jag läst tidningarna och varit så insatt i dess story så känner jag att W.I.T.C.H.-tjejerna inte har något alls att göra med Ödesryttarna bortsett från att ett par av dem kanske liknar någon annan till utseendet :)
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Okej tack! <3

Regina Ravenlock

Btw, har du planer på att göra fler Zoo tycoon 2 videor? Jag spelar också det spelet och tycker dina filmer är bra.

Svar: Mer om det finns här: http://monokerus.se/2016/december/djurparksbygge.html
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.