Chrome Pointer

Här var man igen då

   Dels har jag väldigt lite tid för både spel och blogg just nu, dels har jag gått och blivit sjuk igen. Tror det är stressinducerat för jag har varit stressad, ångestig och orolig under en period, och sånt tenderar att sabotera resten av mitt immunförsvar totalt.
 
   För er som undrar hur jag gör med SSO Ride Through under vintern så kommer jag inte spela in juluppdragen i år. Det är delvis för att jag gjorde det förra året och delvis för att det inte finns en chans på jorden att jag hinner det i år.
  Jag hoppas på att kunna öka videoproduktionen snart igen, just nu är det ju lite svårt då man inte ens riktigt orkar sitta vid datorn, haha. Två-tre videor i veckan hoppas jag ändå kunne få ut framöver, men det kommer fortsätta vara lite segt ett tag.
 
   Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag hinner sova mig feberfri till i morgon då jag vill ut och göra något kul då jag ändå är ledig. Hare :D






Alla Catlund

Krya på dig Esme

Leah Pandalake

Krya på dig

Lena Wintercake

Krya Esme!

Victoria Ironfire

Vad tråkigt Esme. Om du är sjuk pga det du tror är anledningen, så håll dig då borta från stressiga miljöer. Gör något avslappnande, för av min erfarenhet av "stressjuka" så brukar lugna aktiviteter vara ett bättre alternativ, men de skiftar ju från person till person.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.