Chrome Pointer

Governor's Fall

   Nu har jag redan smygstartat med att prata om Governor's Fall, men nu blir det genomgående utvärdering!
 
   Governor's Fall är ett av Jorviks lite rikare områden och är även hem för de största modehusen, vilka idag är Madam Asp och Jollister. Området fick sitt namn efter Guvernör Gerald, som en gång föll ur sin vagn här medan han färdades i den. (Ganska likt en viss svensk kung i en viss kurva i närheten av Stockholm...?)
   Mitt i detta rika område ligger haket Leonardo's, som hållt sig kvar sedan 50-talet. Jag är så glad att stället kom tillbaka, och det enda jag kunnat önska mig är några uppdrag med Leonardo, för att känna att han är här på riktigt. Men det känns så skumt att vandra omkring i glassbaren som "sig själv", och inte som Lisa, Brittany eller Kyomi!
 
   Esme ser Leonardo's för första gången
 
   Det är lite synd att det är så mörkt här inne då man har skuggor aktiverat - stället behöver nya lampor!
 
   Något som jag tyckte var asnice är Aaron! Fem år efter att han för första gången nämndes lite vagt i ett uppdrag är han äntligen här - Baronessans son som sitter i Silvergladerådet! Det är oklart om Mr Sands är pappa till även den här killen, men han är åtminstone halvbror till Thomas Moorland om det nu inte är så.
 
 
   Det finns två nya klädbutiker - Madam Asp och Jollister. Grejer från Jollister säljs också i Gallerian, men jag skulle tycka det vore kul om samma grejer såldes i deras "egen" butik också! Jag hade hoppats på en snygg ridhjälm hos Madam Asp men det fanns bara hattar - hoppas på att det kommer hjälmar i det där fancy stuket också. Från och med nästa år får man ju inte tävla dressyr i hatt i Sverige längre (Ä-N-T-L-I-G-E-N), så nu får SSO ta och spotta ur sig en massa snygga hjälmar tycker jag ;)
 
   Jag ÄLSKAR btw hela området, det finns så mycket fina detaljer och jag tycker det är riktigt coolt med trafikerade gator. Jag ska prata mer om trafiken i sig i ett annat inlägg :D


Hazel Oaklord

Kungens kurva 😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.