Chrome Pointer

Fler svar från frågestund

Från Signe Hawklord:
   Vilka hästraser som kommit under 2016 tycker du bäst om, motivera. 
   Jag tycker allra bäst om Lipizzanern. Jag tycker modellen är jättesnygg, färgerna är helt spot-on och animationerna är riktigt, riktigt snygga. Levaden är dessutom jättefin. På andra plats kommer Engelska Fullblodets remake, som också har fantastiska färger och en supersnygg modell i kombo med riktgit fina animationer.
 
   En av Esmes senaste hästar är Lipizzanern Mr Darcy. Han ska presenteras lite närmare så snart som jag har tid att spendera på bloggen; som ni kanske märkt av uppdateringen har jag haft lite begränsat med tid senaste veckorna :)

   Har du läst den nya Harry Potter-boken?
   Hör och häpna, nej. Jag är lite för skadad av Tumblr där det är populärt att kasta skit på precis allt som inte är 350% PK och jag har läst massor med negativt om boken. Jag "vågar" inte riktigt läsa den nu, särskilt inte efter att en av mina kollegor sa "den är väl bra om man ser den som en fanfic istället för canon" - för om det kommer från JK Rowling vill man inte att det ska vara en fanfic, man vill ha the real deal. Vi får väl se om jag vågar mig på den, jag har ju fortfarande inte sett del 2 av Deathly Hallows för att fortsätta leva i förnekelse och tro att det inte är "slut". Däremot har jag sett Fantastic Beasts och älskade den!

   Om du hade fått skapa ett helt eget område till SSO, hur skulle det se ut? Vart skulle det ligga? Hur skulle man ta sig dit? 
   Jag skulle vilja bygga upp området man spelade Sommarryttaren i, fast med snyggare grafik. Området skulle vara torrare (gräset skulle alltså vara rätt gulnat) och kanske lite planare. Det skulle ju då ligga norr om Silverglade, en rätt bra bit utanför spelkartan och jag tänker mig att man skulle få rida igenom Norra Länken och rida igenom de gamla områdena från Årstidsryttarna/ta färjan dit. Det skulle vara väldigt westerninriktat, och kanske rätt mycket varmare än i andra delar på Jorvik, så att vissa hästar som inte är anpassade till klimatet kanske inte kan prestera lika bra. Tänker att Mustang, Quarter, Akhal-Teke och Arab skulle vara raser som passar bra i klimatet, då de är hästar som är vana vid arbete/överlevnad i lite mer... sparsamma klimat.

   Vilken häst ångrar du att du har köpt? 
   Jag ångrar faktiskt ingen (förutom Friesern Mandrake, som ska bytas ut mot en "ny" Frieser, men han räknas faktiskt inte eftersom han bara ska få en remake, haha), det är mer nu att jag tycker alla av den gamla hästmodellen är tråkiga att använda eftersom de nya är så mycket finare. Men alla mina hästköp har varit väl övervägda och jag har inte ångrat någon ^^

   Om du fick skapa din egen högtid till sso, vad skulle den gå ut på? 
   Jag som hatar högtider! Kanske en högtid för att fira hur otroligt bitter Professor Hayden är?

   Hur hoppas du att huvuduppdragen fortsätter, om du fick drömma helt fritt? 
   Jag hoppas att man får göra ett Pandoriabesök och att man får lära sig lite mer magi. Inte bara att det är coola cutscenes, jag skulle gärna se att man får lära sig lite olika grejer man kan använda i olika situationer genom kommande huvuduppdrag.

   Hur tycker du uppdragen med Madison ska fortsätta? Varför just så? 
   Jag tycker inte så mycket på det viset, utan jag förväntar mig att den Game Designer som arbetar med uppdragen har en fin plan för att få uppdragen så bra som bara möjligt och väntar med spänning på hur de ska utveckla sig :)

   Om du var Mr. Sands för en dag, vad skulle du göra? 
   Jag skulle försöka styra upp skutan! Liksom kom igen Sandy, du har vandrat runt på Jorvik i typ 200 år och inte fått något gjort, det är ju solklart att killen behöver hjälp för att få ordning på världsherraväldet!

   Hur är din drömhäst IRL? 
   Liten storhäst/stor ponny med mjuk gång, lätt att rida ihop och samla samtidigt som det måste finnas lite tryck framåt. Snäll i hoppningen (alltså så snäll att man ska kunna styra åt nästa hinder, hålla i manen och be till högre makter medan kusen fixar resten) och tacksam att sköta om.
 
Från Elin: (<- Passa på att besöka hennes blogg, som är en av mina favoriter!)
   Finns det något i SSO du avskyr helt utan anledning? 
   Jag tror nog inte det! Det finns delar jag inte är överförtjust i, men det finns nog inget i spelet jag verkligen tycker illa om, särskilt inte nu då Hästön är försvunnen för gott!
 
   Vinka hejdå till Hästön, Iddy!

   Vilket är det finaste klubbnamnet som går att sätta ihop enligt dig? 
   Jag har faktiskt ingen som helst koll på klubbnamn! Jag är så ointresserad, eftersom jag aldrig har brytt mig så mycket om klubbar mer än att jag är med i en med mina polare. Kanske behöver fundera lite mer på det där, haha, men jag har nog aldrig ens tittat igenom listorna med klubbnamn så jag kan inte ge ett bra svar där.

   Om du fick byta ut Star Stables grafikstil mot något annat spels grafikstil för en dag, vilket spel hade det varit? 
   Oj, svårt! Jag är inte direkt insatt i särskilt många andra spel, så jag kan inte komma med något superintressant där känner jag. Jag tycker dock att PennyGirl-spelet är väldigt vackert, vore intressant att se hur SSO skulle se ut i den versionen!

  Av alla populära förslag och idéer som folk vill ha till SSO, vilken gillar du minst?
   Jag är en väldigt stor motståndare till avel. Jag ser mer problem än fördelar med en sådan funktion. Vilka hästar skulle kunna paras? Vilka färger blir på avkomman, och hur många varianter av färgerna? Hur länge är avkomman föl? Vad gör man av avkomman? Hur mycket kostar det att föda upp avkomman? Kan den i sin tur avla vidare? Jag får bara huvudvärk av saken och tänker på allt annat som det hellre kunde läggas energi på, som coola uppdrag. Det känns inte som att SSO skulle göra sig särskilt bra som avelsspel...


Clara

Har för mig att du ångrade en fjording du köpte och bytte ut den mot en mörkare? :)

Svar: Nope, har aldrig ägt en annan fjording än Pichu och har än så länge aldrig sålt en enda häst i spelet :)
Esmeralda Silverforce

Hazel Oaklord

Jag håller med dig om aveln av hästar i SSO, jag tycker det skulle bli alldeles för krångligt :P

Justine Greennose

Svar till Clara
Det var Alicia Starnight som köpte en fjordning som hon sedan ångrade :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.