Chrome Pointer

En sadelväska kommer lastad

   I förra veckans uppdatering öppnades en helt ny butik i Fort Pinta med små paket till våra sadelväskor! Tjoho sa jag och köpte alla tre fortare än Archie hinner säga "Cake Thanks Bye".
 
 
 
   Superrolig idé tycker jag, passar så himla bra nu i juletider! Kanske blir så att vi får andra roliga saker att kasta ner i sadelväskan framöver? Okej kanske inte raketer till nyår direkt (lite säkerhetstänk och allmänt vett får vi väl ha), men typ... jag venne, påskägg till påsk?
 
   Eftersom vi inte vet vad uppdateringen kommer innehålla kommer jag lämna bloggen tom fram tills att jag är hemma från jobbet - jag kommer med sedvanlig utvärdering om vad som pågår då :)


Eva Bunnyland

Visst får man lite känsla av julen, som att man kommer där med julklappar? x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.