Chrome Pointer

En ny grej?

   En NPC vid Aideen's Plaza har en helt ny mössa på sig. Tror ni att vi kommer kunna köpa den snart? Tycker modellen är jättesnygg, men eftersom tjejen inte har något hår undrar man ju lite hur den faktiskt ser ut med hår, haha...
 
   Om vi får den där i spelet skulle jag nästan kunna dissa hjälmen åtminstone medan jag springer runt i Jorvik City!


esmeralda coldfall

Mössan skulle passa så bra till min outfit som jag bär nu <3_<3

Sigrid Winterdotter

Esme, man springer väl inte runt i hjälm i city?

Svar: Man vet ju aldrig om man ska få en tegelsten i knoppen
Esmeralda Silverforce

Frida Silverfield

För längesedan dök det upp en "klädikon" (det som syns i ryggsäcken/garderoben) i form av en beanie på vissa mössor. Ikonen ändrades sedan på de enstaka plaggen till ikonerna vi är mer vana vid idag, så det är inte omöjligt att idén om beanies har funnits hos teamet ett tag. Kanske är det äntligen dags att se dem i spelet snart. :)

Charlotte K

Jag springer alltid runt med mössa IRL och i spelet brukar jag ha toppluva. Jag tycker att modellen på toppluvan börjar bli ganska ful nu när de nya grejerna kommer. En sån mössa i svart hade varit perfekt.

Neo

Hoppas verkligen det! skulle gärna se fler mössor i allmänhet, jag är inte överförtjust i luvan och vet att SSO säkert kan leverera bättre saker vid det här laget!

April Beedew

På leonardos sitter det 4 NPCer och en av de har den mössan med hår, sjukt snyggt *.*

Juana southwater

Hihihi! Hon kanske har cancer.. Näe, det var bara ett skämt.. xD Älskar dina videos Esme! Hoppas du fortsätter med det du gör :) <3

Allison%20Sunbridge%20

Om du gömmer hjälmen och ställer dig i henne kanske du kan se på ett ungefär hur det skulle se ut med en sådan mössa och hår ❤

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.