Chrome Pointer

En grej som hände för länge sedan

   Första gången man ser Mr Sands då man spelar Star Stable Online
 
  En sak jag verkligen minns från då jag började spela SSO var då man försökte lista ut vem Mr John Sandman var. Det fanns bara en enda uppdragskedja på den tiden - och det var uppdragen som gällde att rädda Moorland från GED, lära känna Baronessan och sen försöka lista ut vem den gråtande flickan i Silvergladeslottet var. Då man öppnat slottet var det klart och uppdragen var slut.
 
   Men just det här med Sandman. Man begrep ju ganska direkt vem det var, alla vi som tidigare spelat de första spelen, och man satt lite som på nålar - för skulle han verkligen dyka upp? Var det här verkligen det spel vi önskat oss i flera år, en fortsättning på Starshine Legacy?
   Sen kom han runt hörnet, då man spionerade i Silvergladebyn, och jag minns verkligen hur jag blev helt "YES!", och fangirlen man försökt gömma undan kom fram for real där. Man hade liksom inte vågat hoppats riktigt, och det var så tidigt så jag var fortfarande halvt bergsäker på att spelet skulle gå i konkurs typ direkt, eftersom jag hade mitt tidigare favoritspel Riding Club Championships i färskt minne. Det spelet konkade totalt, och då SSO till slut kom igång var jag livrädd för att samma sak skulle hända där, haha. Jag minns att jag betalade SR för en eller tre månader åt gången, för jag trodde inte att det skulle finnas kvar ett spel efter det.
 
   Vilken otrolig tur att Bittertant Esme hade fel den gången!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.