Chrome Pointer

En grej som hände för länge sedan

   Första gången man ser Mr Sands då man spelar Star Stable Online
 
  En sak jag verkligen minns från då jag började spela SSO var då man försökte lista ut vem Mr John Sandman var. Det fanns bara en enda uppdragskedja på den tiden - och det var uppdragen som gällde att rädda Moorland från GED, lära känna Baronessan och sen försöka lista ut vem den gråtande flickan i Silvergladeslottet var. Då man öppnat slottet var det klart och uppdragen var slut.
 
   Men just det här med Sandman. Man begrep ju ganska direkt vem det var, alla vi som tidigare spelat de första spelen, och man satt lite som på nålar - för skulle han verkligen dyka upp? Var det här verkligen det spel vi önskat oss i flera år, en fortsättning på Starshine Legacy?
   Sen kom han runt hörnet, då man spionerade i Silvergladebyn, och jag minns verkligen hur jag blev helt "YES!", och fangirlen man försökt gömma undan kom fram for real där. Man hade liksom inte vågat hoppats riktigt, och det var så tidigt så jag var fortfarande halvt bergsäker på att spelet skulle gå i konkurs typ direkt, eftersom jag hade mitt tidigare favoritspel Riding Club Championships i färskt minne. Det spelet konkade totalt, och då SSO till slut kom igång var jag livrädd för att samma sak skulle hända där, haha. Jag minns att jag betalade SR för en eller tre månader åt gången, för jag trodde inte att det skulle finnas kvar ett spel efter det.
 
   Vilken otrolig tur att Bittertant Esme hade fel den gången!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.