Chrome Pointer

Det här med att betala för SSO

   Man ser ofta spelare som säger "Men jag betalade för Life TIme, inte bara vanlig Star Rider, så jag förtjänar med av det här än vanliga SRs". Nu, kära vänner, ska matte-dyslektikern Esme hålla ekonomilektion.
 
   Jag har spelat SSO i fem år och en månad (exakt idag, faktiskt). Det blir 61 månader. (Inte ens jag kan ju ha räknat fel så här långt hahah) Vi låtsas att jag betalade för Life Time det första jag gjorde då jag började spela och antar att det kostade lika mycket som det gör idag. Life Time kostar idag 599 kr.
   Då har jag alltså betalat SSO 599 kr för allt mitt spelande någonsin, förutsatt att jag inte köper Star Coins.
 
   Nu låtsas vi att jag har spelat SSO i 61 månader och betalat månadsvis vartenda månad. Att betala för enbart en månad kostar 55 kr idag.
 
  61 gånger 55 är lika med 3355 kr.
 
   Så... vilken spelare förtjänar egentligen mest? Den som en enda gång betalat en lite större summa eller den som pundat ut med långt mycket mer pengar?
 
   Där har ni dagens tanke ^^
 
   (EDIT: Som vanligt då det kommer till siffror klantar jag till det - jag har ju spelat SSO i fem år och två månader! Aldrig kan det bli rätt!)






Lilly Underwood

Tycker bara det är löjligt att det ska vara en sån maktkamp i att någon prompt ska vara "värd mer" eller "viktigare" alls.

Alla spelare är lika mycket värda, precis som du säger. Ärligt talat, folk måste chilla och inte ta till stridsyxan vid minsta tecken på strul, och definitivt inte dra in level/Star Rider/speltid i diskussionen för det är HELT orelevant.

Det kommer aldrig bli så att man måste på något vis kämpa sig rätten till en server eller speltid, eller spelRÄTT, ändå, så vad spelar det för roll?

Aloma

Tycker det är så konstigt det här med att folk tycker man är mer "värd".
Tycker det är bra att du tar upp sånt här cred till dig Esme!!
Hoppas du mår bättre nu.

Minna%20Moonchild

Håller helt med dig Esme och tidigare kommentarer!

Jag önskar att alla som spelade SSO fick läsa dina inlägg innan dom loggar in i spelet.
Vissa spelare behöver helt klart få sig en tankeställare om sin attityd.

Hoppas du känner dig piggare snart igen!

Eva Bunnyland

Mamma har betalat för en månad åt mig i snart 10 månader. Vi båda ansåg det som billigare och jag tänkte inte på att LifeTime mycket väl kan vara billigare. Mamma har snart betalat 550 kr för 10 månader, istället för att jag får spela så länge jag vill för 599 kr, inte mycket mer än 550. Efter att jag läste det här kom jag på att ja, det är ju sant. Om ett par månader ungefär har mamma betalat 660 kr för ett år, istället för 599 för så länge jag vill, och det blir ju absolut dyrare. Jag ska ta upp det med henne, för jag vill ju spela länge, väldigt länge! SSO är det bästa spelet som finns <3
Tack för att du tog upp detta, det är helt sant!

Corinne%25252520Macball%25252520

Du har helt rätt!!!!
Krya på dig❤️❤️

Ylva

Du är bäst och tack för att du tog upp det här!!
Krya på dig och ännu ett tack❤️❤️

Ylva

Kan du göra ett inlägg om dina alla år som sso spelare? Det hade varit grymt kul och se bilder hur det såg ut från början.
Kram❤️❤️❤️😝😘

Svar: Oj, mitt minne som är så dåligt! Jag ska försöka tänka på det och se om jag får ihop något, men det går också jätttebra att se tillbaka i mitt bloggarkiv :)
Esmeralda Silverforce

Hedda Snowfire

Skulle säga att alla som betalar för starstable är värda precis lika mycket för alla ger ju liksom en liten slant till de som skapar spelet. Tycker faktiskt vissa som
är lifetime borde tänka till lite då vi egentligen fått en liten del mer av spelets kläder osv via lifetimeshopen. Istället för att tänka att man är bättre för att man betalade en stor summa en gång borde man istället tänka att alla som betalar för star rider faktiskt hjälper spelet att komma framåt!

Iris Highgarden

Fun fact: "mattedyslexi" har ett egetbra namn, dyskalkyli.

Svar: Nu har jag ju dock inte dyskalkuli, vilket är varför jag inte använde ordet. Det var bara ett billigt försök till ett skämt :P
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Ok då förstår jag.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.