Chrome Pointer

Då testar vi lite nytt!

   I årets julklappsskörd fick jag lite pengar att lägga specifikt på spel, så jag rullade in på Steam och köpte dels Sherlock Holmes: The Devil's Daughter som jag varit riktigt intresserad av sedan det släpptes (mina nerver komer ju totalt haverera då jag spelar det hahaha), dels tre väldigt gamla hästspel som var så sjukt billiga att det varit dumt att inte testa dem. Det blev My Riding Stables, My Riding Stables: Life with Horses samt Riding Star. Jag vet inte om spelen ens kommer gå att starta, men de var ju nästan gratis (10 kr styck) så förhoppnignsvis blir det värt pengarna ^^
 
 
 
 
   Btw, nån som är lite mer skillad på Steam än vad jag är, vad är ädelstenar för något? Jag har tydligen fått några samlarkort att byta mot ädelstenar men förstår inte vad det är bra för, haha


Cass

Har ingen aning faktiskt. Skaffade själv Steam igår för att köpa Life is Strange nu när alla fem episoder endast kostade 50 kr.

Svar: Skulle du vilja berätta lite mer om Life is Strange? :)
Esmeralda Silverforce

Cass

Spelet innehåller 5 episoder och du spelar som artonåringen Max. Max, som är en nybliven fotostudent på Blackwell academy upptäcker efter en rad händelser att hon kan spola tillbaka tiden. Max skaffar sig både vänner och ovänner, och varje val man gör påverkar spelets utgång. (Te.x. ett val i episod två påverkar de resten episoder också). Spelet har en fantastisk handling och det är väldigt gripande men det kan i vissa fall vara väldigt stressande när man inte vet vad man ska göra.

Tycker att du helt klart borde testa det, men om du är osäker finns det massa play throughs på youtube. Jag själv såg en lets play på hela serien innan jag bestämde mig för att testa själv.

Säg till om det är något mer du vill veta om spelet. :)

Svar: Tack! Eftersom första delen är gratis tar jag och laddar ner den och ser om resten kan vara något för mig :D
Esmeralda Silverforce

Cass

Härligt! ;D

Ronja McKnight

Jag är heller inte helt duktig på Steam men jag skaffade spelet Rust där för något år sedan eller två.
Rust är ett ganske rått spel, överlevnadsspel. Man vaknar upp naken på en strand med en sten och fackla för att hugga ved o sten för att sen bygga sig vidare, skaffa vapen, jagar djur för att kunna äta osv. Online spel, mycket roligare om man är fler :)

Svar: Haha låter för rått för min del x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.