Chrome Pointer

Då och nu

 
 
 
   Nä, stället behöver absolut lite ny belysning! Leonardo, köp några glödlampor för sjutton! (I övrigt ser stället sjukt mycket bättre ut nu, haha)


Aleksandrina Skybard

Vad intressant att det är så mycket lika från de tidigare spelen! Blir det nostalgiskt för dig då eller blir det tråkigt när det kommer nya områden och att du redan har varit där och vet hur det ser ut? (:

Svar: Jag skulle gärna ha in exakt allt från de tidigare spelen, den största anledningen till att jag spelar SSO är ju för att jag tyckte så mycket om de gamla spelen!
Esmeralda Silverforce

Edit Hansson

Vilka uppdrag gjorde du innan du kom in i gyllenåsarnas dal? P.S svara gärna på mejl👍🏻

Svar: De uppdrag som behövs - det är bara att göra allt som dyker upp. Sydhoven, Skördebygden och Dinodalen har dock inget att göra med Gyllenåsarna alls, så det tar bara längre tid att komma dit om man gör de uppdragen först.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.