Chrome Pointer

Då och nu

 
 
 
   Nä, stället behöver absolut lite ny belysning! Leonardo, köp några glödlampor för sjutton! (I övrigt ser stället sjukt mycket bättre ut nu, haha)


Aleksandrina Skybard

Vad intressant att det är så mycket lika från de tidigare spelen! Blir det nostalgiskt för dig då eller blir det tråkigt när det kommer nya områden och att du redan har varit där och vet hur det ser ut? (:

Svar: Jag skulle gärna ha in exakt allt från de tidigare spelen, den största anledningen till att jag spelar SSO är ju för att jag tyckte så mycket om de gamla spelen!
Esmeralda Silverforce

Edit Hansson

Vilka uppdrag gjorde du innan du kom in i gyllenåsarnas dal? P.S svara gärna på mejl👍🏻

Svar: De uppdrag som behövs - det är bara att göra allt som dyker upp. Sydhoven, Skördebygden och Dinodalen har dock inget att göra med Gyllenåsarna alls, så det tar bara längre tid att komma dit om man gör de uppdragen först.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.