Chrome Pointer

Aideens Plaza

 
   Aideens Plaza är baserat på Gamla Stan i Stockholm. Det är Jorvik Citys äldsta stadsdel, och kan nog på så sätt också kallas för Gamla Stan i sig. Husen är byggda väldigt tätt och det finns många smågator som man lätt går vilse på. Stadsdelens hjärta är ett torg med en fontän, som pryds av en staty av Aideen. Vi har aldrig förr fått se Aideen, och därmed är det här en rätt stor grej. Det var alltså just på denna plats där hennes harpa hittades, och härifrån forslades den till Jorvik Citys museum för säker förvaring.
   Jag tror allt att det här kan vara viktigt i framtiden - om harpan hittades precis här kan det vara en viktig plats att återvända till i framtida uppdrag!
 
   Om man klickar på informationsskylten vid fontänen får man lite bakgrundsinfo! Jag gillar att Ödesryttarnas symboler finns runt fontänen också. Jag undrar hur mycket Jorviks befolkning egentligen vet om symbolerna? Kanske var det en druid som designade fontänen, haha
 
   Floristen Iris äger en blomsterbutik vid torget, och det finns också en antikhandel. Kan det bli så att vi en dag får gå in i dem, och kanske även köpa saker?
 
   Jag vill så gärna gå in där!
 
   Nära Café Harpan sitter en snubbe och har en hetsig diskussion med sin papegoja. Bakom ett träd i närheten sitter en katt (som ser så sjukt fin ut, kan vi please please please få såna som husdjur?) som ser ut som att den helst av allt vill käka upp pippin... undrar om man borde varna killen?
 
   Här ser man också en grej jag inte är så jätteförtjust i - gräset. Det faller mig tyvärr inte i smaken, och även om helhetsintrycket på håll är rätt okej så tycker jag inte riktigt om det. Varken färgen eller texturen i sig känns superroliga.
 
   Om man går till andra sidan av torget ser vi något som åtminstone jag känner igen. I Star Academy hade man danslektioner med Miss Rita, och det ser ut som att den stränga lärarinnan lämnat Star Academy bakom sig och öppnat dansstudio här istället. Jag är rätt säker på att kvinnan som instruerar dansarna vid sidan av studion är just Rita, som dels åldrats lite och dels fått sig en ny design istället för den hon hade för ca åtta år sedan.
 
 
   "Rita, is that you?"
 
   På tal om nya designer så har inte bara hästtjuven Mr Anwir fått sig ett lyft, hans kompanjon Carl har också fått sig ett uppdaterat utseende! Det är väl härlig karma, stjäl hästar så blir du snyggare. (Eller... ehm... hur man nu ska beskriva dem, haha) Jag hoppas att de där båda smurfarna inte är de enda äldre karaktärer som görs om med nya modeller och animationer - se till exempel de trogna stallflickorna runt om Jorvik som ser till så att vi kan levla våra hästar varje dag, de förtjänar en re-design om någon!
 
   En sista grej som självklart måste pratas om är DUVORNA! DE FLYGER! En sjukt snygg detalj som jag tycker är riktigt rolig. Jösses, vad det händer grejer med det här spelet som så länge ändå varit så väldigt stelt och icke-dynamiskt!


Lova

hej! vilken lvl är du i på penny? kan du göra en levlings video

Svar: Pennys level syns i de videor jag lägger upp med henne!
Esmeralda Silverforce

Alessandra Shadowside

Ååh, Jorvik City är min nya favoritplats, hah. Älskar att Miss Rita kom tillbaka. :D

Linnea Flowerstar

Jag hängde upp mig på två saker:
Möbelbutiken framför allt.
Och sen att vi fick en soffa, en hink med färg och en tunna.
Framtida möbler till ett framtida hem?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.