Chrome Pointer

Ah, helg snart!

   Jag är inte mycket för jul, men vad jag längtar nu! Mest för att det faktiskt blir lite mer ledighet än jag från början tänkt mig. Jag behöver ladda om lite.
 
   Snö ute, snö i spelet. Dags för en vinterredigering! Frågan är bara vad jag ska hitta på. Är riktigt oinspirerad och vet inte vad jag vill göra, bara att jag vill göra något. Sen ska jag försöka fota lite nya snöbilder i spelet också, det ser faktiskt lite trevligare ut än förr nu då vi har skuggorna i spelet.
 
   Dögammal bild på Esme och Andalusiern Remus - herregud, vad häststackarn ser ut i jämförelse med alla nya hästar som kommit till spelet de senaste två åren!
 
   Nu ska jag bara pumpa igenom den här dagen, som jag hoppas inte blir för sen, och sen ska det bli en lång, lat helg med förberedelser inför julen. Och en massa målande i Photoshop, förhoppningsvis!


Alla Catlund

Hej
Om du skulle måla i Photoshop kan du lägga ut bilderna på bloggen?
//Alla Catlund

Minna Moonchild

Nämen, jag har en likadan Andalusier i stallet som jag kallar för Remus. ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.