Chrome Pointer

Tror ni jag hittade stövlarna igår?

   Självklart inte - kutade runt i Epona i två timmar och letade arkeologifynd, men fick ingenting med mig hem mer än 1000 JS, vilket visserligen inte är så illa i sig men inte alls det jag ville ha... :(
   Nya tag idag! Nu ska jag dock åka hem till en av mina polare innan jobbet och lattja lite med hennes undulater. Jag är fågelvakt fram till i morgon. Flax flax fågelskrällen. (Skoja bara, de är gulliga)
 
   Sneak peek från PennyGirl: Episod 3 som börjar rulla ut på min YouTube-kanal i slutet av augusti!






Fripp

jag har en undulat och den är mörkblå/grå med gult huvud. hon heter regnbåge (fick henne när jag var typ 5 xD) hade också en annan men den dog i november :( den var blå och vit och hette Hospen.

Sigrid Winterdotter

Men hästisen på bilden är ju grön ju

Valle

Fåglar pratar hela tiden, haha :)! Dom är dock väldigt sociala om dom är tama, har alltid velat ha en liten pippi. Vart stört kär i hästen på bilden :")! Så detaljerad!

Victoria Ironfire

Vad kul, passa dig för klorna bara. Min kompis har en hel del ärr.

Alexandra

Hej Esme!
Skulle du kunna göra ett inlägg så att man får skriva sin blogg och en liten presentation av den och du skriver en kort recension sen om vad du tycker, lite tips osv? :)

Svar: Tror tyvärr inte att det är något som passar här på min blogg. Om man är ute efter något sånt privat kan jag dock ställa upp med kortare recension!
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

Hej esme. Försökt att säga det i SSo, men det gick åt pipan, så jag tar det nu. Jag har nästan gått igenom hela din SSo serie och jag hörde att du var lite irriterad över att karaktären inte började springa på en gång. Håll in ctrl bredvid piltangenterna så springer du på en gång.

Victoria Ironfire

Hej esme. Jag upptäckte häromdan att dom svarta ridskor med vita sömmar från fasion barn( Dom du köpte i avsnitt 82) som endast går att köpa för SC, går att köpa för JS på Jorvik city gallerian. Du behöver inte svara, men det skulle vara kul vad du har för tankar om det här. Annars så kan andra få resa på det och veta att det finns några likadana för JS.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.