Chrome Pointer

Stigen Aideen glömde

   I Höstryttaren finns ett lite roligt fenomen om man rider från Djävulsklyftan upp mot det som idag är Gyllenåsarnas Dal. Man går där på vägen, tycker livet är bra och allt ser fint ut och om man har tur (vilket jag aldrig har i det där spelet) har man en häst som inte försöker sakta av till långsammare gångarter var tredje sekund; och DÅ, DÅ kommer stigen som Aideen glömde!
 
 
    Helt plötsligt tar vägen bara slut?! Det är nästan som att det här är ett misstag som glömdes bort då spelet släpptes x) Tycker det är en sån random grej, och det är ju rätt brant så man får rida runt lite för att ta sig över. Jättekonstigt!


Anonym

Hejsan Esme! En liten random fråga sådär, hur uttalar du Aideen? Jag har försökt lista ut hur det ska uttalas och insett "Det är roligare om jag frågar andra hur DEM uttalat istället för o försöka få ett rätt uttal", så hur uttalar du det? Som det stavas eller något annat? Lite jobbigt att fråga det i ett kommentarsfält men men man tar vad man har i guess.

Svar: Precis som i den animerade filmen med Legenden om Jorvik så säger jag "Ey-deen"!"
Esmeralda Silverforce

Amanda Silverlord

Jag är den anonyma, händer ALLTID hehe sry

Victoria Ironfire

Jag stöter också på sådana(glömda ställen) ibland i SSO. Angående Jävulsklyftan så tror jag att du har rätt angående Devils gap. Det måste ju vara jävulsklyftan( Buggade mig in där, har rapporterat till support.)

Joline Swiftountain

Hejsan, jag undrar en sak angående spelet. I menyn som jag antar kommer precis när man startar spelet (aldrig spelat det). Kan man välja bland flera språk? Tänkte beställa från amazon och där är det på engelska men tänkte om det går att byta i spelet. Mvh Joline :)

Svar: Jo, jag har för mig att det går att byta. Annars är det en bra språkövning, för språket i spelet är väldigt enkelt.
Esmeralda Silverforce

Alva Lionrock

Hej! Det här har nog inte alls med ditt inlägg att göra, men hittade inget bättre xD
Kan man spela spelet (höst, vinter, vår och sommarryttaren) hur många gånger som helst? Eller finns det typ fyra rutor som man kan spara i och sen kan man inte spela mer?
Jag förstår om du inte fattar min fråga :) jag lät nog lite vimsig haha:D

Svar: Det går att spela om spelet, men du måste hitta på ett nytt namn till din karaktär i varje spelgenomgång.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.