Chrome Pointer

Min progress med Pokémon GO

  • Idag nådde jag målet att gå 10 mil med appen uppe
  • Jag gick också upp i level 21
  • Jag hittade min andra Dragonair men precis som den tidigare så sjappade den här efter x antal kastade Pokébollar. Förrädare.
  • Jag fick äntligen tillräckligt mycket Ponyta candies för att kunna utveckla till en Rapidash
  • Efter dagens strapatser har jag 257 Magikarp candies. Flopp flopp fiskskrälle, inte ens hälften kvar till en Gyarados!
  • Mitt Pokédex utökades med en Slowbro, en Rapidash och en Parasect.
  • 94 fångade, 95 sedda. Inte många kvar nu!
   Det fanns ett vagt hopp om att hitta en Lapras, men inte idag heller. Blä. Siri och jag begav oss till och med ut till sjöss och var lite bittra över att vår båtfärd inte ens kunde bjuda på en Magikarp.
 
 
 

Me n @esmesilverforce are trying to find a Lapras 🌊

Ett foto publicerat av Siri Moonbear (@sirimoonbear) Aug 28, 2016 kl. 2:33 PDT







Alexandra

Oj, tror jag bara är i lv 5 haha :D Fast har inte spelat på så länge!

Justine Greennose

jag fångade en Lapras inne på Lidl xD

Emma Mousefall

Jag har en Lapras, jag fångade den när jag var i level 9/10?

Lilly Underwood

Idag fångade jag äntligen en Lapras sörru! :D Vi har en sightingschatt för vår lilla stad och vi sprang med en hel flock för att hinna dit.. 1700CP (är lite nördig) och söt som attans :D

Svar: AAAAAH lyx
Esmeralda Silverforce

Minna Silverhill

Idag hittade jag dragonite men den smet så jag och min kompis har gnällt över det större delen av dagen. Meeeen.. vi fick en Lapras!

Amedo

Min bästa är en Vaporeon vid namn Evee x) Har bara 1170 CP, men är lvl 18 så ja.. Vilket team är du med i? Själv är jag i Valor!

Svar: Mystic ftw!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.