Chrome Pointer

Mähä

   Jag har haft en riktig pissdag - lång var den också. Rullade in på jobbet vid halv nio och kunde gå först halv sju... har varit en sån där dag då allt går fel, så himla trist.
 
   Min uppdatering har ju tyvärr varit rätt undermålig på sistone i brist på saker att skriva om, men idag kan jag informera om tre intressanta saker!
 
   Nummer ett, SSO's appfinns nu även på Google Play för Android. Appen heter Star Stable Friends and Horses, men Star Stable My Friends And Horses på AppStore. Jag vet att appar kan ha max 30 bokstäver/karaktärer i Google Play, men jag kan tycka det är rätt dumt att välja ett så långt namn från början. En app ska väl banne mig heta samma sak oavsett vilken telefon man spelar från?
 
   Nummer två, The Star Stable Show ska snart sätta igång med säsong 3. Matilda tog idag över SSO's Snapstagram (eller ja, Instagram story) och postade lite grejer, kul!
 
   Nummer tre, dagens uppdatering bjöd på uppdrag. Hallelujah, nu ska jag bara hitta tid att få spela i lugn och ro utan att det är mörkt i spelet! Som jag så ofta upprepar vill jag egentligen bara spela i dagsljus, eftersom jag ogillar kvällsljuset.
 
   Ni får en fjärde bonus också - Abzû. Om ni inte har köpt det, köp det. Och helst i morgon.
   #ohmyfreakinggod






Zoe Summerweb

Abzû, fixa spelet till Mac. Och helst imorgon... :(

Quinn Catforce

Jag tänker vänta med att göra de nya uppdragen några dagar för de låter som nåt sånt där man egentligen ska vara ensam då man gör dem! Komsi komsi dölja-spelare-knappen! Haha😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.