Chrome Pointer

Jag har blivit spelberoende

   Skämt åsido, men jag laddade ner en app i morse och jag kan inte sluta spela! Det är en gratisapp som heter Abyssrium och det är verkligen det simplaste spelet någonsin. Det stora problemet är att det är gulligt och man som spelare belönas väldigt, väldigt snabbt, så jag har suttit och petat på appen till och från hela dagen och har nästan komit ikapp Siri som ändå har spelat i några dagar. Roingivande och oerhört vackert är det, men se upp för den om ni vet med er att ni egentligen inte har tid att spela, haha...
 
   Nästa vecka åker jag iväg på sommarens sista semester och jag har haft sjukt mycket att göra den här veckan, vilket är en anledning till att jag knappt rört bloggen. Det har nog mest varit tidsinställda inlägg och jag har inte hunnit fundera så mycket på vad som händer här nästa vecka - så det är dagens projekt. Minst ett inlägg om dagen, optimalt två eller tre, så vill jag ha det för jag gillar ordning och reda ;) Jag kan iaf utlova att det händer saker på YouTube, för där är videor schemalagda sedan ett tag tillbaka.
 
   Det enda jag verkligen har i loopen just nu är faktiskt Cecilias fina bloggutmaning - så om det är något specifikt ni vill läsa om framöver, kasta gärna in förslag! Som vanligt kan jag inte lova att jag kan skriva om allt, men förslag uppskattas till tusen och ger ofta inspiration för nya tag! :)
 
   Foto från det supersnygga spelet Horse Life 2!






Esmerlada Sweetwright

Skulle älska att se dina mest verklighetstrogna outfits då jag tycker du har en bra smak på kläder i spelet :D

Tove Hightree

Jag tycker det skulle vara jättekul om du gjorde en uppdaterad version av inlägget "alla hästar på sso"

Charlotte Masterwater

Skisser på hur du vill ha det nya hemstallet ( Kladda ihop en basci layout av hur du vill ha det och diskutera vidare)
Nya grejer du vill ha på sso, uppdateringar på områden du vill ha, funktioner som behöver ett lyft, nya funktioner du vill ha. Lite sådant skulle jag vilja läsa :)

Luna Friendstreet

Hej! Vet ju att du alltid är på jakt efter nya SSO-bloggar att läsa (precis som jag). Hittade idag en blogg som jag gillade då den kändes välskriven och trevlig att läsa, gjord av Zsuzsanna Silverrock. Har du inte sett den tidigare kan du ju kolla in den när du har tid!
Länk: silverrocksso.blogg.se
Keep up the good work!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.