Chrome Pointer

GAAAAH

   Så, idag spelade jag lite på Höstryttaren för Jorvikipedia-ändamål. Jag skulle bara springa Jorvik runt och samla på mig xp för alla platser som man kan upptäcka, men då jag red ifrån Scarecrow Hill mot Valedale insåg jag att jag glömt köpa en hink till hästen. Så, jag går till butiken i Valedale för att köpa en hink. Hink finns inte. Kommer på att det bara går att köpa i Jorvikstallet. Ska tillbara till Jorvikstallet - men då sitter hästkräket fast i butiken. Går inte att röra den ur fläcken.
   Påminnelse: Det går inte att ringa hem i de originala Star Stable-spelen. Så jag fick springa. Från Valedalebyn till Jorvikstallet. Och spelaren springer långsammare i de gamla spelen.
   I nästan tjugo minuter (!) kutar jag innan jag slutligen hamnar i Jorvik och kan dra nytta av en annan bugg för att få loss hästen (om man startar ett lopp hamnar hästen automatiskt vid loppets start och jag hade bara ett lopp upplåst i hela spelet), sen fortsätter jag och samlar på mig alla platser. Nu nästan tre timmar senare ska jag sammanställa informationen, och inser att medan jag sprang tvärs över Jorvik upptäcktes en plats utan att jag märkte det - och jag vet inte vilket plats det är. Inte en aning. Jag tror inte ens den ligger inne på Jorvikipedia. Så nu är jag jättefrustrerad och pallar inte göra om det här igen :( Man kan ju bara se namnen på platser en enda gång i hela spelet, och det är då man upptäcker dem...
 
   Så nu är jag skitsur och jättefrustrerad, och det är väl bara att skapa en ny karaktär och springa fram och tillbaka tills jag hittar den försvunna platsen. Hatar sånt här :(
 
   Höstryttaren






Victoria Ironfire

Går det inte som du vill. :( som jag när jag skulle köra hemliga uppdraget i Gyllenåsarna. Jag höll på med den andra smugglar grottan när jag gjorde det. Det tog en halvtimme att förstå vart dom var. sen skulle ju man springa fram och tillbaka, jättekul.

Cassandra Watersmith

Att fastna i de gamla spelen kan ju vara det värsta som finns. Minns när jag var yngre att jag var tvungen att starta om med en ny karaktär när jag fastnade (jag hade då kommit väldigt långt i spelet, men inte sparat) då jag inte visste om att man kunde göra det med loppen haha.

Victoria Ironfire

Men om det får dig att må bättre Esme, så har ALLA dina videoserier hållit mig sysselsatt hela långa sommaren.

signe swordstar

Åh stackars dig Esme, så irriterande!
Har höstryttaren men spelar inte det för det tar FÖR LÅNG tid att springa till platser! Cx

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.