Chrome Pointer

Fint gjort, haha

   Bra att man glömmer bort att man schemlagt inlägg så trots att man säger att man pausar lite kommer det upp inlägg... xP Ni är iaf hemskt snälla och förstående!
 
   Det enda jag ska göra just nu är berätta för er vad jag gjorde på min lediga dag i tisdags! Jag åkte ut med en vandrande kamera (aka. GM Ylva) till det underbara ställe där jag spenderar väldigt mycket tid för att hitta mitt Jorvik. Det var en väldigt rolig och lärorik dag som slutade i en härlig liten film som gick ut på SSO's Instagram igår kväll. Detta är alltså en del av kampanjen #ThisIsJorvik, som går ut på att posta bild eller film på sitt eget Jorvik på Instagram.
 
   För att göra lite smygreklam (och mestadels förklara för alla de som frågat) kan jag säga att piké, schabrak, sportarmbandet samt ytterligare ett armband alla kommer från Star Stable. Pikén går att köpa i Star Stable's Gift Shop. Många har frågat om schabraket, som finns i färre än tio exemplar och jag fick använda ett av dem här. Har även fått frågor om mina ridbyxor, vilket är en strålande snygg modell from Animo som nu gått ur sortimentet. Min pålle har ett träns från Micklem och pannband från PS of Sweden. Så, då är det inget mer att undra över där! :)
 
   För er som undrar över min pålle är det ett nioårigt korsningssto som är ridlägerhäst under sommartid. Jag träffade henne för första gången då hon var fjorton dagar gammal och hon är en av många underbara hästar som finns på Nybyggets Ridläger. Filmstjärna har hon aldrig varit förr och trots att hon var rätt förvirrad över dagen var hon fantastiskt duktig.
 
   För att avsluta ska Åsa och Staffan på Nybyggets Ridläger ha ett enormt tack för att de lånade ut gård och hästar till förfogande och jag är väldigt glad över att ha varit en del av det här!
 
 
 
 

How’s it going finding your real-life Jorvik?! We’ve been to the beautiful Nybyggets Riding Camp in the south of Sweden so you can see how you really can find amazing parts of the world that look just like Jorvik! 🦄😍❤️ #ThisIsJorvik @nybyggetsridlager

Ett filmklipp publicerat av Star Stable (@starstableonline) Aug 4, 2016 kl. 9:24 PDT







Elsa Moonlund

Men kanske har missat någon värdekod eller något men var fick du tag i schabraket som du hade i sso? Var väldigt fint!

Svar: Schabraket finns inte i spelet, utan de lade in det på en testserver bara för att det skulle vara kul att matcha med videon! Jag har alltså inte ens schabraket själv.
Esmeralda Silverforce

Alva

Åh, videon var så fin! Har tittat på den minst 10 gånger!! Hösten var jättesöt också och nu fpr jag verkligen inspiration att hitta mitt eget jorvik

Alva

Här är lite idéer på inlägg till dig.
Varför gillar jag min starthäst
Favoritponny av dem jag äger
5 bra saker och 5 dåliga skaer med arkeologin
Vart skulle jag inte vilja ha hemstall i SSO
Skulle jag vilja kunna bo i ett eget hus i SSO? (Typ att man kunde få flytta in i ett eget hus i SSO)

Quinn Catforce

Ååå så fint! Vill också ha ett eget Jorvik! Men jag kan inte komma på nåt ställe som liknar det...

Sigrid Winterdotter

Åh, jag vill också rida! :( Hade också velat ha både schabrak och piké till Sigrid...

Juliette Southstar

Fun fact: Jor Jitsu märkets symbol är det kinesiska ordet för häst. Man kan få Jor Jitsu märkena från stenarna ;D

Svar: Har sett det! Tyckte det var kul x)
Esmeralda Silverforce

Tindra Queenpie

Coolt att det är just DU(Esme) Som är med.Vill ha shabraket!

Frida Mightyfall

Hej Esme jag har en fråga till dig: Kommer du köpa en arab på penny och vilken level är du på sso

Svar: Vet inte, är inte så tagg på araberna i dagsläget. Esme är mer än halvvägs till level 20!
Esmeralda Silverforce

Frida Mightyfall

Har en till fråga: har du en Shire på Esme? och vad heter den? Vilken färg har den?


Svar: Du kan läsa allt om mina hästar genom att klicka på knappen "Mina hästar" i menyn till vänster!
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Videoklippet var jättesnyggt! Det såg verkligen ut som Jorvik :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.