Chrome Pointer

En sak jag gillar under midsommar

 
   Då man samlar på sig grejer under midsommaruppdragen (eller ja, i början av dem) ser det ut såhär på skärmen. Det är de enda uppdragen i spelet som fungerar på så sätt - och man kan undra varför. Jag gillar det här, men det hade varit lite jobbigt att ha mitt i skärmen på alla uppdrag. Om det var typ uppe i ena hörnet skulle jag tycka det var bra!
   Men i huvudsak - jag undrar varför det här bara finns under de här uppdragen. Ett test som det sedan inte gjordes något mer med?






Nathalie Stargirl

Hej finaste Esme! Jag äääälskar verkligen din blogg och YouTubekanal! Är inne och läser din blogg varje dag och ibland brukar jag klicka mig in på en kategori och läsa lite inlägg där ifrån. Problemet är när jag trycker på "Äldre inlägg" står det att sidan inte kunde hittas. Det kanske blivit fel i kodningen? Eller är det fel på min dator? Jag vill absolut inte stressa dig eller nåt! Tänkte att du kanske ville veta det. Ber om ursäkt om du redan visste. <3

Nathalie Stargirl

Oj! Förlåt! "Tidigare inlägg" stod det visst <3

Vilda Snownight

Ja, jag älskar också dem! Det är en smart idé och jag gillar att man ser tex träpålarna på hästen, även om det finns på andra uppdrag också.
Skulle vara kul att se dem återanvändas!

Eva Bunnyland

Håller med!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.