Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vilket är ditt favoritområde i SSO?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Det här är faktiskt svårare än jag tänkt mig! Det står lite mellan Epona och Silverglade.
 
   Silverglade är hemma. Det är där man varit från start och jag har kutat runt där i snart fem år. Jag är en vanemänniska som älskar mina vanor, och Silverglade är en av de. Att det just nu får lite extra kärlek från SSO-teamet och uppdateras gör bara saken änu bättre, för även om jag alltid tyckt om det är det ju tydligt att texturer och modeller varit väldigt gamla och dessutom utdaterade då nya områden håller en helt annan standard. Men utvecklingen i det hela är lite det som gör området så älskvärt. Jag har sett det gå från grått och händelselöst till stora stall, disco i ett gult fort, postlådor här och var, ridhus från ingenstans... det är mycket som inte fanns i spelet den där oktoberdagen 2011 då jag först klev in i det.
 
   Mrs Holdsworths hus lyste inte upp tillvaron på det här sättet från början...
 
   ...och Moorland var täckt av byggställningar i tre år innan denna vackra textur tittade fram.
 
   Epona står för äventyret. Nytt allt. Ny musik, nytänkande platser, platser med ett koncept som utlovar mer, ett område man blir lite förälskad i. Epona har satt ribban för en helt ny standard i det här spelet, och även om Sydhoven kom senare än det lever det inte riktigt upp på samma nivå just för att det är så tomt. Det här stället har en enorm detaljrikedom, och jag älskar detaljerna.
 
   Med detaljer menar jag t ex Mr Perch, som alltid gömer sig då man kommer i närheten
 
   Karaktärer som Scott Buttergood och hans bröder lägger till mer dimension, med unika kroppsmodeller och animationer
 
   Sånt här lär vi få se i fler områden - men det hände först i Epona!
 
   Och titta på Hillcrest, hur coolt?!


Felicia Graystone

Hej! När jag läste din blogg kom jag å tänka på en fråga som jag själv länge har tänkt på. Har du nånsin kommit å tänka på hur star stable online kommer sluta?? Alltså hela spelet?? Om det nånsin kommer sluta..

Svar: Nä, jag ser inget riktigt slut. Åtminstone inte än!
Esmeralda Silverforce

Amaranta pinklee

Hej bästa esme på bilderna i moorland stallet och MS holdsworths hus vad kommer den blå västen i från jag har letat efter den jätte länge.ps jag älskar din yt. /kram ami

Svar: Det är en belöning från arkeologin i DInodalen!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.