Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Uppdrag där man ändrar miljö i SSO

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Uppdrag där man bidrar till en förändrad miljö är bland de jag tycker bäst om i hela spelet. Tyvärr har det inte hänt så många gånger, men jag blir lika glad varje gång det händer.
   Det jag först tänker på vid den här titeln är Vingårdens Trädgård. Nedgånget och överväxt hjälper man till att rusta upp stället, som sedermera blir riktigt fint. Och det blir en enorm skillnad! Inte nog med trädgården i sig, utan dessutom får sig själva Vingården en extra puff framåt med massa fina blomsterrabatter. Att det bara är ett område som blivit så uppiffat är jag lite besviken över och jag vill bara ha mer!
 
   Det är så himla fint!
 
   Det blev ju en möblering ute i Dinodalen också, men den var jag inte helt nöjd med. Jag som många andra hade hoppats lite på något slags hemstall (jag hoppas verkligen att möjligheten för hemstall finns hos Kallterna den dagen man kan besöka dem!), och även om jag kan överleva utan den var jag besviken på den restaurang man byggde åt Igor. Inte ens ett tak är det på den, ute i kylan som är helt olidlig - och de serverar sommardrinkar?! Jag menar kom igen, kunde det inte ens ha varit ett ställe som serverade varma rätter och varm choklad för att man skulle hålla sig levande?
 
   Esme och hästen Darko (döpt långt innan superskurkens intåg i spelet) spionerar på Igor
 
   Ett område jag hoppas att vi ska få göra om i framtiden är Bedrövade Dews gård vid de Glömda hedarna i Norra Skördebygden. Stället har stått tomt alldeles för länge och hur många var det inte som bestämt hävdade att de skulle flytta dit redan då Skörde öppnade? Nu är det väl ingen som minns det längre, men det vore kul att väcka upp den bortglömda gården igen.
 
 


Rosalie Shadowlake

Åh, hoppas också på att vi får ändra Dews farm! Kanske att man kan ha ett hemstalld är sen? Typ att man tar över det? Idk, det är en liten dröm jag har haha!

signe swordstar

Hittade den farmen och ville verkligen rusta upp den!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.