Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Topp 5 karaktärer i SSO

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Alla dessa är listade helt utan inbördes ordning!
 
   Professor Hayden
   Denna griniga professor har redan hunnit charma många spelare. Fördomsfull, bitter och ständigt på jakt efter nya misärer är det här troligen en av spelets minst glada karaktärer, samtidigt som hans älskade gullegris är en lila jättespindel utspökad med en rosett. Hayden är störtskön och han är asgrym.
 
 
 
   Madison
   Lilla Madison verkar inte ha tagit illa vid sig av att vara enda barnet på Sydhoven, utan hon har istället bestämt sig för att öns eremit är hennes polare och med ändlös fantasi sätter hon sprätt på tillvaron. Supersöt tjej med roliga dialoger och hennes animationer är lika söta som hon själv är.
 
 
 
   Herman
   Herman står för nostalgi och atmosfären i Jorvikstallet som hälsar alla välkomna. Han må se ut lite som en hemul, men humor har han till skillnad från de överväxta mumintrollen och han älskar sitt stall något otroligt. Jag tycker mycket om Herman och jag hoppas på att snart få se mer av honom i spelet.
 
 
 
   Linda
   Linda är den karaktären jag lätt känner igen mig själv i och därmed är hon given på den här listan. Älskar att lära sig saker, inte rädd för att vara lite extra nördig då plikten kräver och med ett otroligt stort intresse för hästar.
 
 
 
   James
   Jag vet allt vad ni tänker - "SNÅLJÅPEN?!". Yes, snåljåpen. Anledninge till det är att jag helt enkelt tycker James är så välskriven! Girig, sniken och skulle sälja sin egen mor för en enda Jorvik Shilling, men genom allt är James så överdriven att åtminstone jag alltid sitter och fnissar lite över hur pengatokig han är. (har ni märkt att han blivit mer och mer girig över årens lopp? Tycker det är lite kul!)
 
   Snålt nog har jag ingen bild på James, så det får bli till en annan gång!


Kendra Mouselee

Herman <3 my all time favorite character, utan tvekan!

Victoria Ironfire

Ha, det förtjänar den snåljåpen verkligen. Och jag håller verkligen med dig, jag hoppas på fler uppdrag med Herman. Han är en riktig goding.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.