Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Önskekläder- och utrustning

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   *Maniskt skratt* Oh dear, var ska jag börja?
 
   Ryttarmässigt längtar jag något enormt efter fler byxor med höga ridstrumpor i olika färger. Det skulle göra matchning lättare och mycket roligare. Jag eftersöker också westernstövlar - riktiga westernstövlar, inte de där bootsen. Höga fina stövlar, sådär underbart dekorerade som de ska vara! Under gymnasiet åkte en av mina närmaste vänner till USA i ett år och kom hem med ett par helt fantastiska westernstövlar, och den visionen har jag fortfarande i huvudet!
   Hoodies också. Alltså riktiga hoodies med luva. Inte direkt hästsäkerhet, men på Jorvik är det ju ok att rida både med kjol och utan hjälm so why not!
 
   Esme och Freya från tidigt 2015 - såna där ridbyxor med höga strumpor vill jag gärna ha fler av!
 
   Ser vi till hästarna önskar jag ridtäcken och brösta/förbygel. Träns i olika modeller skulle jag också uppskayya till tusen, som t ex remont, pullar och hackamore. Jag skulle dock vara lycklig om det bara kunde komma neutrala sadlar och träns utan alla de där helgalna mönstrena på dem. En uppdatering med bara typ femton schabrak skulle inte heller sitta fel, haha! Typ vita schabrak med kanter i olika färger hade varit helst strålande bara det.
   OCH! Och. Sadelväskor i färger som faktiskt matchar sadlarna - för det är otroligt ont om det just nu. Den stora anledningen till att jag enbart har svart sadel och träns just nu är för att det inte finns en enda sadelväska som matchar mina favoritsadlar i brunt. (Ni ser att den på bilden där uppe faktiskt inte stämmer helt...)
 
 


Quinn Catforce

Jaa, sadelväskor, fler strump-byxor (inte strumpbyxor utan ridbyxor med strumpor på)... tänk om man kunde köpa strumpor skilt och matcha dom medvilka byxor man vill... detvore kul/bra...

Alexandra

Har just börjat med Cecilias bloggutmaning och gillar den skarpt! :D

Vilda Snownight

Det finns hoodies... Sort of. Luvan är inte så stor men en hoodie är det iaf! Jag har en från gallerian. :D

Ruby lowball

vart är byxorna köpta?♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.