Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Förbättringar av befintliga områden

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Jag tänker följande:
 
   Jarlaheim
   Jarlaheim är en av mina favoritplatser i hela spelet, men de höga murväggarna är hemskt grå och platta nu då man blivit lite bortskämd med helt magiska texturer. Staden är dessutom väldigt tom - en uppdatering av Jarlaheim tror jag skulle kunna bli helt fantastiskt. Jag tror iofs staden skulle få mer liv om bara fler butiker öppnade, men nya texturer skulle verkligen ge stället ett enormt lyft.
 
   Utsikt från ett gammalt huvuduppdrag
 
   Firgrove
   Firgrove har varit med lika länge som Valedale, och även om jag kan tycka att byn är i bättre skick än Valedale var innan dess uppdatering så hoppas jag att stället fräschas upp. Det är tomt, inte någe vidare personligt, och det känns som att Firgrove skulle må bra av fler människor i byn samt mer tallar och/eller granar ute i markerna. 
 
 
   Silvergladebyn
   Silvergladebyn är just nu Jorviks hjärta, beläget i mitten av vår spelkarta, och det ligger i skuggan av slottet som fick sig en rejäl uppdatering förra året. Byn är viktig som en liten metropol för alla ryttare som lär känna Jorvik, och jag önskar att både byn samt Steves gård får ta del av kommande uppdateringar av områden.


Valle

Håller med dig! Men jag tycker faktiskt att Jarlaheim är riktigt mysigt, dock så är det många butiker som är oöppnade. Kolla nere i "slummområdet" där det är en del ensamma npcer som står i dimman och vaktar sina butiker. Tror det skulle vara bättre om teamet utnyttjade dessa stänga affärer och lade dit dom nya kläderna vi får i nästan varje uppdatering. Pssst.... Hört talas om den nya värdekoden? Den heter FERRAGOSTO. Har inte sett den på jorvikpedia eller någon annan blogg, hittade den lite random på YT. Det man får är riktigt fint!

Valle

Förlåt, den fanns visst på Jorvikpedia. Trodde jag hade värsta nyheten, haha :p

Tanja Riverbell

Ursäkta mig Esme, håller på med lite kodning. Vet du var tman skriver in koden för att få runda hörn på bilder i inlägg :) Tacksam för svar snabbt <3 :))

Svar: Min blogguide finns som alltid i menyn till vänster, men här har du snabblänken: http://monokerus.se/2016/february/masterpost-lar-dig-webbdesign.html
Esmeralda Silverforce

Juliette Shadowstar

Håller absolut med när det gäller Firegrove. Själv tycker jag att Firegrove skulle behöva ett litet, eller ganska stort, ansiktslyft! Om man bara hade piffat upp området hade det nog kunna bli riktigt riktigt mysigt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.