Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Ditt hemstall

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Den är rubriken är nog mestadels en tolkningsfråga, så vi kör på!
 
   Då jag vandrade in i denna nya version av Jorvik för nästan fem år sedan hamnade jag allra först i Moorland. Där blev jag kvar också - under en lång tid var det helt gratis att byta hemstall, så det hände att jag bytte stall för att lättare kunna ta mig fram och tillbaka under uppdrag. På den tiden var transporterna 75 JS dyrare än de är idag, och eftersom jag handlade för Star Coins otroligt sällan sparade jag noga på mina pengar. Genom att byta hemstall gratis var det lätt att resa - men sen gjordes stallen om, man kunde gå ini dem (först kunde man bara nå sin garderob genom att gå till hemstallet och klicka på dörren - garderoben kom då upp direkt och det fanns ingenting att gå in i). Hursom - då äventyren var över återvände jag alltid till Moorland.
 
   Sen öppnade Skördebygden under hösten 2013, och jag flyttade till Jorvikstallet redan dag 1 och har stannat där sedan dess. Jorvik är hemma!
   I stallet bor min stallhjälp permanent. Skönt tycker jag, för att komma ihåg att sköta om hästarna varje dag har jag aldrig varit särskilt duktig på så jag tycker lätt det är värt att lägga SC på funktionen. Problemet ligger nu istället med att komma ihåg att fylla på stallhjälp vid behov...
 
   I min garderob har jag en militärisk ordning som gör att jag på ett ungefär alltid kan hitta kan hitta vad jag är ute efter rätt fort. Garderoben är rätt fullproppad, och jag önskar att vi en dag ska få ett slags provrum som i gallerian så det blir lätt att hitta det man letar efter...
 
   I hästväg är mitt Jorvikiska Varmblod Ash alltid hemma. Sedan Azkaba- förlåt, Hästön, kom till spelet har han inte besökt den en enda gång. Sen är det allt som oftast en ruljans på hästar, beroende på humör. Oftast har jag en av mina köldtåliga hästar hemma för att lätt kunna vandra in i Dinodalen, och då är det fjordingen Pichu, nordsvensken Charizard eller islänningen Glòin som gäller. Det är dock väldigt sällan som mer än en av dem är i stallet på en gång.
   Och det är det! Jag väntar med iver på ett uppdaterat hemstall, och även om vi kanske inte får fler än tio boxar (så otålig efter mer info!) så hoppas jag att det åtminstone blir tio boxar, så att hästarna slipper stå och trängas i bås.
 
   Freya - en av många fina hästar i Esmes ägo och dessutom det första stoet som slöt sig till familjen Silverforce då hästfunktionen kom till spelet.


Sabrina

Ååh asså älskar den hästen! Den är SÅ fin!

Allison Ironmountain

Stallhjälpen är verkligen en räddare i nöden! Hehe, och veterinären om man glömmer att aktivera stallhjälp. Jag ska byta till jorvikstallet såfort jag har tillräckligt med sc. Jag älskar den stora ridbanan, där är det tillräckligt utrymme för att galoppera runt. :-) Lite synd bara att man inte kan gå in i stora jorvikstallet på samma sätt som man gjorde i Starshine legacy. D:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.