Chrome Pointer

Bloglovin' är så smart

   Jag ÄLSKAR verkligen Bloglovin'! Det är en sjukt smart samlingsplats för bloggar där man väljer att bokmärka alla bloggar man är intresserad av för att sedan få alla nya inlägg direkt i ett flöde likt som på instagram. Sen får man visserligen klicka på inläggen för att läsa mer än första meningarna, men det är så himla smidigt då man inte har ork att zappa igenom alla bloggar man känner till utan bara vill kunna hoppa in direkt om ett nytt inlägg är uppe. Om ni inte redan använder Bloglovin' borde ni absolut börja göra det! Jag har använt det i flera år och tycker det är så himla enkelt.
 
   Förutom det - onsdag igen! Jag hoppas att ni alla följer SSO's inlägg på Snapstagram (eller jag vet inte vad det heter haha, Snapchatkopian på Instagram) för senast igår kom det upp en kul story som ledde fram till en teaser, som i sig också släpptes i deras vanliga flöde. Jag ska prata mer om det då vi vet vad det är till 100%, men än så länge låter jag det vara :) Kanske de säger något om saken i nyheterna, men aja. Är det btw inte dags för nya hästar snart? Känns som att det var ett tag sedan sist, men sen har jag tappat all verklighetsförankring under min semester också.
 
   Eftersom jag inte har något kul från SSO att dela med mig av just nu kan jag informera om att jag har nått level 20 på Pokémon GO. Jag var ju borta hela förra veckan och i de sörmländska skogarna är det lite ont om Pokémon (även fast min chef retades och påstod att en Pokémon spawnade i hennes rabatt var fjärde timme - ett under att hon ens vet vad Pokémon är hahah), så jag ligger lite efter. Jag hade tänkt spela på vägen hem från jobbet i eftermiddag, det är en perfekt promenad att skippa tunnelbanan och istället gå till min bussterminal :D Jag har gått över åtta mil med appen uppe sedan jag skaffade den, men med tanke på att jag 'ndå har haft den ett tag skulle jag vilja öka på lite för motionens skull. Jag sitter ändå still så mycket x)
   Hur går det för er med Pokémon GO? :D


Quinn Catforce

Inresa värst bra, min telefon gick sönder för över en vecka sedan så jag ska få en ny likadan på försäkring, men den har inte kommit ännu och den skulle komma i fredags/måndags... Eftersom jag för tillfället inte har nån telefon så kan jag ju inte spela...😔🙁 tror att jag är i level 3-4 iallafall och har nog runt 15 Pokémon! Har inte spelat mycket alls!😅😁

Quinn Catforce

Inte så* inte inresa😂

Emma Shortroad

Host.. level 10.
Men det är svårt att jaga pokémon på krycka, sen tråkigt nog finns det bara 4 Pokéstop mellan mig, vilket betyder inte intill mig, utan jag måste gå 4 km mellan varje Pokéstop för att få dom.

Jag satsar mer på appen sen när jag släpper taget om kryckan, haha :P

Svar: Hahah så länge du har krycka får du dispens!
Esmeralda Silverforce

Valle

Tycker dagens uppdatering var bättre än vanligt.... ;")

Emma Mousefall

Level 13, och det går ganska bra... förutom att jag missade en Snorlax igår, typ hela klassen fick den men jag hade inte mobilen uppe då och jag hörde inte att någon sa att den var där :B

Lilly Underwood

Jag är level 23 nu, halvvägs till 24!

Vilda Snownight

Erhm har inte spelat på flera veckor, har typ bara suttit inne... Ops xD

Valle

Försökte lägga in min blogg, gick inte. Fattar inte verifierings grejen, haha :)! Väldigt smidigt dock.

Linnéa Silentstar

Går faktiskt ganska bra! Hittade inte så många på mitt landställe (mitt i ingenstans) men här i Stockholm finns det ju massor :D

Linnéa Silentstar

Är i lvl 14

Alexandra

Älskar också Bloglovin! Så smidigt och man slipper gå in på själva bloggen utan får snabbt alla nya inlägg upp :)

Alanis Moonstorm

Alla pokéspawn spawnar ju in en pokemon under 15 min varje timme. Och alltid samma tid. Har ett pokéspawn på tomten så klockan ??:34 dyker det alltid upp något här omkring x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.