Chrome Pointer

Asså de nya uppdragen!

 
   Uppdragen som kom i veckans uppdatering - herregud vilken fantastisk historia! BACKSTORY! För en historienörd som jag själv som älskar att grotta ner mig i Jorvikisk historia var det en guldgruva och uppdragen tog verkligen slut alldeles för fort. Jag har lagt till i princip allt värt att veta på Jorvikipedia - bland annat kan ni läsa hela Mississippi Jones dagbok där nu.
 
   Jag började knacka sten först igår, men jag ser ingen större stress. Jag har hittat ett par småfel/buggar jag ska maila in till supporten, men jag vill ändå inte stressa eftersom jag hört att det inte finns så många belöningar att hämta. Kanske det kommer fler vid senare tillfälle?
 
   På min resa runt Epona hade jag med mig min senaste häst, ett Paintsto vid namn Strawberry Way kallad Sweetie. Passade väl bra i amerikansk upptäckaranda tillsammans med Hawaii och Mississippi!
 
   Esme och Sweetie möter Hawaii för första gången
 
   I sann upptäckaranda fick man klara sig mycket själv i den här uppdragsserien - något som jag uppskattar jättemycket! Man fick stanna upp och tänka lite, men jag kom igenom allt utan större bekymmer samtidigt som det faktiskt krävde mer tankeverkstad än mycket annat. Jag fastnade en kort stund mitt i uppdragen, men annars gick det bra - men jag tycker svårighetsgraden kändes jättebra!
 
   På färd efter att hitta saker att knacka på
 
   Jag som tvättäkta Jorviknörd var väldigt glad över storyvärdet i det här. Nova Alexandria, farorna bakom Fort Maria, gamla alkemister och filosofer och romare som bygger gömda valv i berg; helt fantastiskt!
 
   Valvet är hittat!
 
   Då man väl kom in i det gömda valvet förväntade jag mig nästan att en stor sten skulle komma rullandes och krossa en, haha. Enormt oväntad grej att hamna där inne, men väldigt uppskattat. Och Mississippi Jones sista dagboksida var rätt revolutionerande - för ni minns väl vem hans fiende Mr Sandman egentligen är?
 
   Esme Silverforce, upptäckarnas upptäckare
 
   Esme undvek med nöd och näppe att krossas i valvets ingång, men Sweetie som är världshistoriens hungrigaste häst viftade knappt på ett öra åt scenen
 
  Det enda jag inte gillar med de här uppdragen var att de tog slut så fort. De var händelserika, intressanta, spännande och nytänkande. Jag är glad över en ny sysselsättning med arkeologin, som jag i sig ska prata mer om i ett annat inlägg.
   Ja, jag har nog inte så mycket mer att säga. Jätteglad över så roliga uppdrag, lite tråkigt att de redan är slut, men nu är det bara att börja använda Gamla Bettan igen!
 
   Vad tyckte ni om uppdragen?
 
   Btw påminner jag återigen om att jag har ett konto på AO3 - uppdaterat med två nya texter igår!






Ria

Jag gillade uppdragen jättemycket. Enda problemet jag hade med dem var delen där det pratades om en gammal akvedukt, var är akvedukten?? Om jag bortsåg från just akvedukten var det inte så svårt att hitta rätt plats men den sinkade mig en hel del...

Quinn Catforce

Jag har inte kunnat göra uppdragen pga att jag behöver mer rykte med A.A.E:s arkeologiska avdelning! Är bara neutral...

Emelie

Skulle du kunna hjälpa mig med att berätta hur jag ska öppna valvet? Jag lyckas inte lista ut vilka pelare som är rätt.

Svar: Dåså - SPOILERS!!! Eftersom det är en spindel på dörren behöver du pelarna med en spindel, ett spindelnät och den romerska siffran åtta (alltså VIII - troligen för åtta ben!)
Esmeralda Silverforce

Jane Candlenose

jag älskade dom nya uppdragen tycker det är bra att det kom uppdrag då man fick tänka lite för att komma till rätt plats dock så fasande jag på en av led trådarna men jag blev klar med dom uppdragen idag <3

Valle

När du inser att du inte har blivit gillad i dinodalen ;_;! Ska bli kul att göra uppdragen, men jag får väl kämpa med ryktena.

Justine Greennose

Jag är redan klar med arkeologin :( MER ARKEOLOGI ÅT FOLKET

Lova Winterside

Det blev en del frågor i klubbchatten om var alla ställen var osv, jag har inte så bra koll på Epona över huvud taget. Jag klarade mig i alla fall igenom uppdragen och gillar verkligen att de var lite svårare. Känns som att det på senaste tiden bara varit "spring dit och dit" och att alla ställen visats på kartan så det var kul med lite omväxling.

Bella Eastfield

Som i den förstnämnda kommentaren så har jag inte heller någon aning om vilket ställe de syftar på angående "Akvedukten". Vart någonstans ska man för att komma vidare? cx

Svar: Det är en av mynningarna från bergen för att förse Nova Alexandra med vatten. Där du :)
Esmeralda Silverforce

Valentina Wolfdawn

Jag vet inte vart man bygger det ryktet ): Det i Dinodalen hos Nic Stoneground är ju inte rätt… Vet du vart det är?

Svar: Du måste ha påbörjat arkeologi i Dinodalen, vilket du gör genom att göra så många uppdrag du kan med Nic och Elsa.
Esmeralda Silverforce

Valentina Wolfdawn

Så jag ska samla dino skellett eller ska jag göra uppdragen?

Svar: Om du inte kan göra uppdragen måste du samla skelett först!
Esmeralda Silverforce

Enya

hej! jag undrar om jag kan få lite hjälp?! Jag hittar inte "22 maj" brevet och jag förstår inte vart jag ska heller! snälla hjälp!

Svar: 21 maj avslutas med "finns i botten på det Stora Dundret". Det är alltså klyftan mellan Fort Maria och Månskäreby.
Esmeralda Silverforce

Alex

Vad är det man ska göra med pelarna? Jag har hittat alla pelarna men inget händer när jag trycker på dom?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.