Chrome Pointer

Arkeologi vs. Fiske

   Jag kan tycka det är lite intressant att fisket är så vida hatat bland spelare, medan arkeologin mestadels uppskattas. Mestadels tycker jag det är intressant för att jag helt förstår varför.
 
   GRÄV GRÄV GRÄV BARA GRÄV GRÄV GRÄV
 
   Arkeologin är något man kan göra bara i farten. Man är i området ser, "WOW, stenen glittrar", hoppar av, knackar sten, hoppar upp igen och drar vidare. Fisket? Nejdå, du måste till en specifik gubbe i något hörn av Jorvik innan du ska till nästa hörn av Jorvik, stå still och invänta fem firrar och sen dra tillbaka till gubben på andra änden av världen igen. Enkelt vs svårt, helt enkelt.
 
   Flopp flopp fiskskrälle, nappa 'rå!
 
   För några år sedan skrev jag om en fiskebox. Tänk om man hade med sig typ en "fryslåda" att lägga fångad fisk i? Att så fort som jag gick förbi en brygga kunna fiska där, langa ner fisken i lådan i min ryggsäck och sedan överlämna fisken då en fiskare väl vill ha den? Jag kan tänka mig att det skulle leda till att fiske skulle bli lite mer populärt. Jag hade idén då, jag lyfter den igen nu. Och, tänk om man skulle råka pimpla upp arkeolgiska fynd då man fiskar? Två flugor i en smäll!
   Jag har fortfarande något barnsligt hopp om att vi ska få umgås mer med Kallterna framöver för visst vore det lite kul om någon av dem skulle hålla i isfiske nere på sjön, men överlag kan jag känna att fisket kanske behöver sig ett lyft.
 
   Mr Pike kan inte tjäna mycket på sitt jobb, med tanke på hur få som faktiskt fiskar åt honom varje dag...
 
   Vad tänker ni?






Alanis Moonstorm

Jaaa. Om fisket var mer som arkeologin skule det vara guld. Och istället för "bra fiskat men fisken slet sig" så kan man få upp komnservburkar och annat skrät som ändå ger några JS liksom

Ylva Moonwright

Dina idéer är (som vanligt) genomtänkta och otroliga! Hade vart mycket roligare om fisket var mer som arkeologin! Att det var byten där med och att när man fångat 5 firrar kunde galoppera iväg till nån fiskare i ett hörn på Jorvik och tjänat rykte och JS. Och att man även där kunde få upp skräp värda pengar! ISFISKE = YAAS

Jane Candlenose

Jag skulle tycka det mycket roligare om fisket var mer som arkeologin <3 typ att man kunde fånga fiskar och sen typ ge dom till en fiske gubbe och få typ ett klädesplagg eller något liknande <3

Valle

Tycker inte om fisket överhuvudtaget, mestadels för att jag är sjukt lat och vill att det ska gå fort fort. Om det hade varit som arkeologin hade jag gillat det mer, men dessa uppdrag överlag tycker jag är jobbiga.

Rebecca och Daisy

Jag avskyr och fiska, medan Daisy igen tycker de är "lugnande" och roligt. Jag däremot är färdig för att kasta datorn i väggen då de tar mig ca 5 min att få upp EN fisk. Iallafall skulle de nog vara enklare om man bara kunde gå fiska istället för att först springa till en fiskare och be om uppdraget.

Alexandra

Håller med dig om allting, känns som dem flesta föredrar arkeologin haha :)

Minna Moonchild

Jag tycker fisket är rätt okej som det är upplagt just nu - i lagom doser.
Men med dina förbättringar Esme skulle det helt klart få sig ett _rejält_ lyft! :)
Isfiske - Yay! *håller tummarna*

Charlotte Masterwater

Isfiske åt folket!

Och jag håller verkligen med dig, om det hade varit mer som arkeologin hade nog fler tyckt om det mer. Du slutar aldrig komma med bra ideer, och det är alltid kul att läsa! <3

Quinn Catforce

Fisket är väl kul men det kunde vara bättre!

Cilla

Själv gillar jag arkeologi mer eftersom att det är lättare, smidigare och för att man får BELÖÖÖÖÖNINGAR.

Tänk om vi hade frysboxen och det glittrade vid en brygga, man går av hästen, fiskar och sen lämnar man in sina 15 laxar och så får man en BELÖNING. Gash, vad nice det hade varit!

(Och ja, jag är sur över att man inte kan lämna in i Epona mer än en gång :( )

<3

Vilda Snownight

Gräv en tunnel, gräv, gräv en tunnel!

Svar: TACK för fler Disneyreferenser, four for you Glen Coco!
Esmeralda Silverforce

Neo

Hatar arkeologin i dinodalen (skulle jättegärna kunna stänga av dimman, den ger mig huvudvärk och gör mig trött i ögonen)
tyckte faktiskt riktigt bra om arkeologin i Epona dock! skulle gärna se en till runda belöningar på den.
Fiskebryggan i månskärebyn gör mig dock lite nervös. Fisket är otroligt drygt så som det är utformat nu. Lite mer som du säger vore myyycket bättre.
... och kanske en arkeologirygga. Väskan blir överfull typ direkt om man letar flera skelett utan att droppa av i hemstallet, vilket ofta blir fallet om man inte bor i området *host*dinodalen*host* Dessutom är det lite mer av ett löpande uppdrag, man kan göra det lite hela tiden liksom!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.