Chrome Pointer

Abzû

   Igår kväll köpte jag Abzû, ett spel tillgängligt på Steam. HERRE-*****-GUD VILKET SPEL! Jag satt som i trans i över två och en halv timme innan jag tagit mig igenom allt, och jag var så övertrött av alla intryck att det bara var att gå och lägga sig direkt, haha. Fullkomligt magiskt spel, tillochmed min vanligtvis totalt ointresserade mamma hängde över min axel en stund för att beundra det här. Jag kommer prata mer om Abzû senare i veckan!
 
   Precis i spelets början - det är knappt att man tror sina ögon i vissa miljöer, helt galet!
 
 
   Idag är det ju onsdagsuppdatering, tjoho! Undrar verkligen vad som är på g...






Arina Crazyborn

Om du behöver idéer til inlägg, så har jag en, det blir typ mer som en fråga du besvarar i ett inlägg, men aja.
Vad skulle du tycka om SSL, Star Academy och de andra Jorvik spelen uppdaterades, typ med SSOS grafik, och typ buggar som försvinner och sånt?

elinbohman.blogg.se

Jag rekommenderar varmt Trine 2 (ettan är också bra men tvåan är bättre och det kan spelas på egen hand). Otroligt vackert och roligt spel. :) Finns på steam.

Svar: Åhå, är det typ samma stuk som Abzû? :D
Esmeralda Silverforce

Emma Mousefall

VISSTE DU ATT EVANNA LYNCH SKA KOMMA TILL COMIC CON I NOVEMBER? I STOCKHOLM? 😱😭

Svar: Nä, jag är tbh inte så intresserad heller. Jag är inte socialt byggd och tycker inte om bemötandet i kändiskulturen riktigt!
Esmeralda Silverforce

Ida

Hej! Har du provat spela World of Warcraft? Det låter som att det skulle passa dig, baserat på detta inlägg :-) Makalöst välgjort spel, som du kanske känner till, där själva världen spelar huvudrollen.

Svar: Jag har lite folk runt om mig som föreslagit WoW, jag har bara inte pallat med det än. Hinner ju inte göra det jag vill redan nu så känner att det inte riktigt finns på kartan i dagsläget då jag ändå inte känner mig jättesugen!
Esmeralda Silverforce

elinbohman.blogg.se

Nope, men det är ett väldigt vackert spel som är otroligt roligt och avkopplande. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.