Chrome Pointer

AbyssRium

   Jag är en sån där som lite för lätt blir beroende av spel. Mitt senaste beroende heter Abyssrium och är ett galet gulligt mobilspel som är superenkelt, supersött och gratis.
 
   I Abyssrium börjar du med en liten, ensam korall. Han är ledsen över att vara ensam och ditt mål är att ge honom en bunt kompisar genom att se till att koraller växer och fiskar flyttar in. Du köper självklart både koraller och fiskar, och pengarna får du genom att klicka på din ensamma korall. Det är så busenkelt så det finns inte och du belönas snabbt för allt du gör - vilket är vad som gör det så beroendeframkallande. I takt med att ditt rev växer kan din första korall också expandera och göra plats för nya fiskar och växter - riktigt party blir det till slut!
 
   Mitt rev för en vecka sedan
 
   Jag har en bra bit kvar tills jag samlat på mig alla fiskar, men jag har kommit rätt långt och har ändå inte betalat något alls i appen. Lite tålamod samt genom att spela ofta leder till att man snabbt kommer framåt! Man ska verkligen dra nytta av de bonusar som kommer på vägen också.
   Nu behöver jag bara ett par blåsfiskar innan jag har låst upp sjöhästar, sen finns det både sköldpaddor, sälar och olika valar att lägga till. Så sjukt mysigt, synd bara att spelet drar rätt mycket batteri om man sitter med det i längre stunder!
 
   Jag vet inte om spelet finns till Android, men det finns i AppStore både för mobil och iPad och är gratis!
 
   Mitt rev idag!






Rebecca Bluegren

För alla som undrar, ja det finns till android c:

Alanis Moonstorm

Abyssrium är guld. Hittade det av misstag och jag är en sucker för virtuella akvarium där jag kan ha valar och skit så jag bah GE HIT och sedan dess har jag spelat. Köpte min första haj idag OuO Blir förhoppningsvis en hammarhaj senare idag också

Svar: Har du något annat tips på virtuellt akvarium? VILL HA MER
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

alltså, senast jag hittade ett virtuellt akvarium som hade samma klass utan att jag behövde betala så var det simAquarium add-on för Opera. Vettetusan om den ens fungerar idag.


Svar: Awwwww
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.