Chrome Pointer

Ni har inte missat det, eller hur?

   South Hoof Peninsula visades upp idag,i en trailer i Star Stable Show! Jag ögnade igenom kommentarerna och såg att SSO bekräftat att det svenska namnet blir Sydhovens Halvö - grymt! Men nu ni - nu. Vi fick ju i princip nyss ett nytt område men det här ser ändå svincoolt ut.
 
   1) Det verkar vara inspirerat av stora öppna hedar och DET FINNS ETT STONEHENGE! Asså WOW! Musiken känns norra Storbritannien och jag nästan bölade första gången jag lyssnade igenom spåret. (Jag är otroligt svag för den här typen av musik!) Epona fick ju helt ny musik, så det här kanske är temat för Sydhoven?
 
   2) Det ser tomt ut och jag tror inte man kan förvänta sig att det kommer vara mycket folk där, eftersom inte en människa visades i trailern.
 
   3) VILDHÄSTAR. På YouTube skriker alla om mustanger - men jag tror inte det är mustanger? Såg ett par stycken som pratade om Welsh och Connemara och jag är faktiskt mer inne på det spåret. Känns liksom att om det här är keltiskt med stenar och hedar och musik så känns det mer logiskt med en av de brittiska ponnyraserna än att det ska vara den amerikanska berömdheten. Jag tyckte också att hästarna såg för knubbiga ut för att vara mustanger, som jag tänker mig vara lite större och... inte så runda i typen. Hästarna såg inte så väldigt stora ut jämte hästen spelaren i trailern red, som antagligen var det svarta fullblodet.
 
   Och allt det här kommer inom några veckor! Vi har inte fått ett exakt datum dock, vilket kan verka lite skumt... tror ni att det kommer en till teaser med ett bekräftat datum?
 


Daniela Silvergarden

Jag har känslan av att den där båtresan kommer att ta oss tillbaka till medeltiden enligt musiken och miljön ;)

PS. Esme, får jag säga att du är toppen? Du är toppen ;) <3 DS.

Arina Crazyborn

Jag håller med Daniela, det kändes som lite medeltid/vikingatid med musiken, det såg även ut som om vi får en båtresa från Fort Pinta för att ta oss dit, men det kommer väl antagligen finnas en väg att rida också?

Valle

Jag håller med dig Esme och föregående talare. Jag tror det är mer medeltida inspirerat, då musiken påminner väldigt mycket om det. Men jag tycket även att det ser ut som england/irlands landsbygd. Vildhästarna ser ut och ha en helt ny modell (rätta mig om jag har fel!) och det ska bli väldigt spännande och se om vi kommer få några uppdrag till detta. MEN jag vill nog mest veta vilken level som kommer krävas, och vilka rykten som kommer krävas som man kan få tillgängligt till området. Man ser ju att båten (som man förmodligen kommer färdas i) ligger vid fortpintas strand. OCH jag kollade även upp om det fanns vildhästar i england, och ja det finns!
Dom hästarna/ponnys som fanns vilda var: Exmoorponny, New forest! Det finns ca 3500 (!!) vildhästar av rasen New forest kvar i södra englands skogar. Förlåt för en sådant komplicerat inlägg, haha!

Hazel Oaklord

Alltså tack jag har hittat någon mer!!! Jag älskar också sådan musik och satt typ och stampade takten med foten och sen hoppade jag upp och dansade :D
Blev också helt galen och bara ÅH HERREGUD, DE HAR BYGGT UPP ETT STONEHENGE I SPELET!!!
South Hoof Peninsula ser jättemysigt ut, längtar verkligen!

Molly Highhall

Jag lutar mig lite mer åt gamla Skottland med musiken i filmen, men det är bara vad jag tror.

Allison Undrrhurricane

Tycker det ska bli jätte spännande att upptäcka Sydhoven. Och hoppas hästarna var New Forest och att man kan köpa dom i spelet eftersom älskar dom❤️ (Är jag den enda som inte vet vad Stonehenge är?)

Lottie Snöfödd

Jag hade hoppats på att vildhästarna är Jorvikiska varmblod. Fast ännu coolare hade det varit om där fanns Starhästar, tänk att få se sådana springa vilt i spelet *.*
Annars verkar området bli grymt, hoppas verkligen på att de håller fast vid musiken, jag är också ett stort fan av sådan musik.

Corinne Lionbridge

Det är keltisk folkmusik (dvs skulle kunna vara både irländskt och skotskt) och det är väldigt populärt även idag så skulle väl inte hoppas för mycket på ett hopp tillbaka i tiden, haha.
Mustanger är vad jag förstått ganska små och skrangliga, men jag kanske har fått det om bakfoten? Hursom är jag väldigt taggad på detta område. Älskar öppna landskap och jag tror att det kommer bli helt fantastiskt!

Tuva Goldpaw

Allison, du är då inte ensam med att inte veta vad en stonehenge är! Jag googlade( tack Google, du är min bästa vän), men jag vet ändå inte vad det är... Haha, snacka om att inte vara den skarpaste kniven i lådan...

Josefine Waterbear

Tror inte heller det är mustanger men hoppas. (Är men i klubben Confused Mustangs.) Har du förresten märkt att de har döpt om "Nya Hillcrest" till "New Hillcrest"? Bra enligt mig :)

Svar: HAR DE?! Thank Aideen for that
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

DET ÄR SÅ COOLT MED ETT STONEHENGE! Det känns sååå vikingatids-inspirerat och jag är så glad över det! Orkar inte skriva mer utförligt men HERREGUD, MITT LIV ÄR FULLBORDAT

Tilde Darkstorm

Och ljudspåret är FANTASTISKT!

Rose Shadowlee

Men nu känner man sig dum som trodde på mustanger hela tiden XD

Fiona Underland

Jag skulle gissa på att det är ex. Dartmoor ponnyer, i.o.m. att det lever halvvilda flockar av dem på de engelska hedarna. Men samtidigt är Connemaran mer efterfrågad, så att det kanske är den rasen som dyker upp. OM det nu kommer en ny "hästras" som ser ut som de där vilda hästarna som visas, de kanske bara är NPC-hästar som nu också är uppdaterade till att se ut som de nyare raserna i spelet.

signe swordstar

Älskar den musik på trailern den är så bra!! Men det känns som en blandning mellan medeltid och nutid typ

Ava Nightroad

Jag är besviken över det nya området! Tomma stora områden är det tråkigaste jag vet :'(

Matilda

Bara jag som fick en liten tanke att Skottland har ju ett såkallat "Sjöodjur" i sjön Loch Ness ( Vet ej om det är rätt stavat ) Men är inte Garnok ett sjöodjur? Det var bara en tanke som kom och slog mej här idag! För tänk om vi får något huvuduppdrag med garnok i framtiden? Rätta mig om jag har fel :D

Svar: Skulle inte vara omöjligt tror jag!
Esmeralda Silverforce

Allison Underhurricane

Matilda, det vore väldigt kul om det hände. Och i interwiewen(vet dock inte om det stavas så) med Game Directorn så avslöjade han ju att vi kommer få träffa Anne från ssl. Så de kan ju hända att vi kommer besöka Pandoria och möta Garnok


PS. Älskar dig Esmee❤️❤️❤️

Amanda Rainwood

Åh men jösses - SSO-style Stonehenge, vildhästar, musik som påminner mig om den i How To Train Your Dragon, underliga stenformationer utmed kusten.. Nu om något önskar jag att jag hade en fungerande dator! *-* Jag har dessutom knappt utforskat Epona, bara gjort lite basic uppdrag i 110 kilometer i timmen när jag vid ett par tillfällen lyckades sno till mig lite datortid hos en släkting. Kommer att ha lite att göra när jag väl skaffar en ny! :D


Svar: Asså jag tycker så synd om dig, YOU NEED A COMPUTER
Esmeralda Silverforce

Starstable älskare!❤️

OMG JAAAA!❤️❤️ Nytt område! Men … vem är det som är den där personen på starstable som får vara där först på sooth Hoof penlusia?! :O Vänta?! Vad det vildhästar jag såg?! :D❤️

Svar: Tror inte att den personen var först på plats, nya områden och grejer testas jättemycket innan de som gör teasers får prova att spela!
Esmeralda Silverforce

Starstable älskare!❤️

Amanda Rainwood jag önskar också att jag hade en fungerande dator :/❤️ Väntar fortfarande på min dator som jag har beställt men den har inte kommit än har väntat i en månad ....

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.