Chrome Pointer

My Horse And Me, 5Elin Rainbell

Hej där Esme!
Jag skulle bara vilja höra med dig om en sak som jag upptäckte precis nyss. Jag har ju en instagram som jag använder till SSO, och jag fick just en ny följare som kallar sig Esmeralda Silverforce. Hon säger sig finnas på servern Fire Star. Jag vet inte hur det funkar, så jag tänkte att jag skriver till dig så kanske jag får reda på något... Kan det finnas konton med samma namn på två olika servrar? (Tänkte också att du kanske ville veta, eftersom Esme in original är ditt namn).

Svar: I spelets tre regioner kan man återanvända namn. Det finns tre olika Esmeralda Silverforce, en i Europa, en i Nordamerika (båda ägs av mig) samt en i Australien. Mitt mål var att fånga namnet i Australien också, men det glömde jag bort och det är jag lite butter över. Mitt fel i slutänden dock, om jag hade varit lite mer på bollen hade jag fått namnet.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.