Chrome Pointer

My Horse And Me, 3Sigrid Winterdotter

För mig som vars hästvana är ickeexisterande, jag visste dock vad en trippelbarr är, det fanns nämligen en sådan i The Sims 3: Pets, som jag nördade precis som alla andra simsspel. Men tillbaks till ämnet, det hade varit trevligt med lektioner på SSO som lär en lite hur man ska hoppa och rida och så. Dock skulle inte större genvägar fungera i övriga banor, eftersom man kör med portar (det finns dock väldigt bra genvägar i Firgroveloppet som sparar tid, man behöver bara lite Pole Bendingskillz).

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.