Chrome Pointer

My Horse And Me, 10Astrid Wintervalley

Hej Esme!
Jag tittade på StarStable show nyss, och den sista delen där Matilda såg ut som en fisk fick mig att tappa andan. En fisk? De måste skämta, inte mer fiske! Hon sa ju det i slutet då de annars brukar ge teasers om vad som kommer i spelet! Tror du det kommer mer fiske?
Ville dela med mig av detta någonstans!

Svar: Hahaha asså jag ÄLSKAR hur panikslagna folk är x) Nejmen på riktigt: Jag tror att det ska komma fiske i Epona någon gång. Jag tror inte det kommer hända snart, för det känns som att SSO har så mycket annat i görningen. Eftersom bloopern var på svenska och inte ens textad till annat språk så tror jag det var Matilda som bara flummade runt i studion och inget mer.
Esmeralda Silverforce

Tuva Goldpaw

Hej Esme!
Skulle det vara okej om jag taggade dig i SSO-tävlingen på instagram? Jag har ingen annan att tagga, och jag ser ingen nackdel för dig att få en till chans att vinna? Om du inte vill så taggar jag självklart inte dig.
/Tuva

Svar: Helt ok för mig :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.