Chrome Pointer

Dubletter

   Då Skördebygden kom till spelet kom den första dubletten till SSO - dublett i form av NPC. Donald Byggmästare delade nämligen sitt namn med Donald Skräddare, i Silvergladebyn.
   Längre in i Skördebygden hittade man ytterligare en - Lisa Jarlasson, som delar sitt namn med Ödesryttaren Lisa. Nu har det kommit en Lisa till, så de addar upp till tre - Lisa Rockwell i Epona.
   Jag har för mig att det kan finnas två Molly också (en Bulldogz och en raceledare vid Gröndal), men då det kommer till så pass "oviktiga" karaktärer så glömmer man väl det snabbt. Annat kan det vara med Thomas Moorland och Thomas Rockwell, för där har vi en till viktig karaktär som delar sitt namn med någon annan.
 
   Jag kan nog tycka att det blir lite mycket med att återanvända namn på rätt viktiga karaktärer - då det ändå finns så hemskt många karaktärer. Jag förstår Lisa Jarlasson, för hon och systern Hanna är baserade på GM Vendela och GM Heather (som båda har jobbat på Star Stable och är systrar), men i övrigt hoppas jag att dublettnamn kommer undvikas i framtiden. Jag tror att det mest skulle orsaka förvirring tbh.
 
   Nummer tre av de Lisa-s som finns i spelet, tillsammans med Esme och hästen Sherlock (som båda två är hemskt icke-fotogeniska)
 
   Vad tycker ni?


Isabella Swordheart

Hej vilken är din favoritfärg på de engelska fullbloden? Är det värt pengarna?

Svar: Det är bara värt pengarna om DU gillar hästen, inte om jag gillar den ;) Vet inte vilken jag gillar bäst, tycker alla är riktigt fina!
Esmeralda Silverforce

elinbohman.blogg.se

Det finns dessutom flera plagg i spelet (De flesta finns i Fort Pinta om jag inte minns fel?) som har beskrivningen "Design by Lisa". Minns för flera år sedan när jag spekulerade om att det var ödesryttar-Lisa som släppt en klädkollektion eller så i och med att hon är rockstjärna, men tvivlar på det nu när det finns flera karaktärer med samma namn. x)

Candida Wolfnight

Håller med om att det kan bli förvirrande när det är viktiga karaktärer som delar namn med andra viktiga karaktärer.

Men å andra sidan så är det ju lite mer verklighetstroget att folk delar namn, för så är det ju ofta irl. Känner ganska många som delar namn med min syster till exempel. Det kan bli väldigt förvirrande ibland irl också, haha!

Ps.
Älskar namnen på dina nya engelska fullblod. Jag älskar Sherlock!

Mina hästar som jag köpt på senaste tiden har fått namn efter Doctor Who karaktärer eftersom jag håller på att titta på den serien nu. Det är roligt att se hur hästarna får namn efter mitt senaste 'nörderi'...

Emma Mousefall

Jag tycker att det är roligt att olika karaktärer delar namn.
Men på tal om Donald Byggmästaren och Donald Bagaren, finns det inte en Donald skräddare också? I Silvergladebyn? Eller är det jag som tänker helt fel nu?

Svar: Ah, du har helt rätt, Donald är skräddare! Jag blandade ihop honom med Harold. Det enda som skiljer dem åt är färg på skjorta, så jag messade upp det. My bad!
Esmeralda Silverforce

Zuz

Hejsan!
Jag har kollat din photoshop guide och lärt mig hur jag lägger till olika penslar. Men, jag har installerat en fil som var en zip-fil, och hur får jag den till en ABR-fil?
Skulle vara jätteroligt ifall du skulle kunna förklara då jag verkligen vill ha en speciell pensel! :D

Svar: Högerklicka på ZIP-filen, välj "Extrahera" och välj penselfilen då du har öppnat upp ZIP-en!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.