Chrome Pointer

Så, nu är allt utrett

   Varför köpte jag inte min extra hårddisk tidigare? Nu har jag äntligen fått ordning på alla videofiler på vift, och nu behöver de inte flyttas runt innan det ens kommer till redigering; och det är ju där allt har trasslat.
 
   För er som följer SSO Ride Through så kanske ni märker att ordningen på de sista tre videorna har ändrats, eftersom jag hittade den RIKTIGA nummer 126 borta i en halvt bortglömd mapp. Det var ett rätt viktigt avsnitt dessutom, eftersom det visar var den svårhittade avrinningen finns.
 
 
   Det har varit, förlåt för språket, rent av förjävligt att tappa bort videofiler. Så skönt att ha mitt nya system, jag tror det här kommer bli jättebra ^^






Sophia Puppyheart

Dina redigeringar är läskigt fina, bara så du vet. *.*

Svar: Snäll du är, tack!
Esmeralda Silverforce

Agge

Jätte bra vidio längtar tills nästa

Alexa

När ska du till häst gården nästa gång?

Svar: Det dröjer ett antal veckor. Skulle egentligen ha varit borta i helgen, men eftersom jag fick en väldigt smittsam sjukdom fick jag stanna hemma istället.
Esmeralda Silverforce

Ellie Sweetlord

Asså Esme jag måste bara säga att din photoshop för sso-spelare har hjälpt mig så sjukt mycket! Tack så hemskt mycket för det! <3 Om du vill kan du kolla in på min blogg om du vill se hur jag har utvecklas tack vare dig! <3 Kram

Svar: Vad roligt att du tycker om kursen! Jag kikade på din blogg, det var jättefina bilder!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.