Chrome Pointer

Video på engelska - ett nytt projekt

   Mhm. Dags att vidga vyerna och det är ett utmärkt tillfälle för mig att öva på min relativt kassa engelska, så att jag kan känna mig lite tryggare med språket. Eftersom jag alltid var i princip livrädd på engelskalektionerna i skolan har jag nästintill aldrig någonsin pratat språket förrän rätt nyligen, och det hörs på uttalet...
 
   Så det här är verkligen att utmana mig själv och jag hoppas att alla har överseende med att språket inte sitter till 100%.
 
   Iaf, otroligt många engelsktalande SSO-spelare vet väldigt lite om SSL så jag tyckte det var lämpligt att gå in i det här projektet med något som jag tycker om och som många vill lära sig mer om!
 


Courtney

Kan du inte lägga ut lite höst outfits? älskar din stil! :-)

Svar: Tack, men sånt är inte riktigt min grej :) Jag håller mig till de sedvanliga morgonbilderna om något!
Esmeralda Silverforce

Danielle Dragonhill

Är också jätterädd på engelskalektionerna.. hatar att prata engelska inför många och folk jag inte känner

Svar: Jag hade ångest inför engelskalektionerna under hela min skolgång. Numera pratar jag dock engelska nästan dagligen och tack och lov är det med människor som kan språket bättre än mig och som är väldigt överseende med då jag gör fel, så jag känner mig överlag väldigt trygg och vet att det bara är att fråga om något blir fel. Jag har ju ett bra ordförråd, det är det att jag lätt blir så rädd (för vad? Idk) och nervös så jag får tunghäfta. Det som räddade mitt engelskabetyg i skolan var säkert det att mina lärare var snälla och lät mig prata med en tjej jag känt bokstavligt talat i hela mitt liv under alla muntliga prov - med någon som man känt längre än man möjligt kan minnas blir det mindre laddat.
Esmeralda Silverforce

Leah

hej! bra video! är dock inte så bra på engelska för jag är inte så jätte gammal.. hehe... är också rätt nervös på engelska lektionerna! <3 det är så jobbigt att prata inför andra... :3 aja.. älskar dina videor och bloggen<3

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Riktigt bra tycker jag! Ibland pratar du lite snabbt, men det kanske bara har med nerverositet att göra (för det brukar jag göra när jag är nervös haha)? Ser fram emot nästa nivå! :)

kamilla deersmith ja på starstable iallafall

kul att höra din röst på engelska (är urdålig på engelska
det är nervöst att prata andra språk inför hela klassen)

Linn Hawkland

Hallå :)
Funderar på att köpa hela SSL, SA och SS-serien, men sitter för närvarande med en laptop med Windows 10... Spelen fungerar inte med detta va? I och med att de är äldre :/

Svar: Har ärligt talat inte en aning - jag spelar spelen på Windows 7 och det fungerar utmärkt, men jag har aldrig ens testat Windows 10!
Esmeralda Silverforce

Emma Mousefall

Hej! Vet du vart man kan köpa alla Starshine Legacy spelen?

Svar: Kanske på CDON, men jag har hört att många som har köpt dem inte kunnat ladda ner dem och att CDON inte hjälper. Föreslår att du kollar i lokala spelbutiker eller typ MediaMarkt, eller Amazon.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.