Chrome Pointer

Tre viktiga punkter!

   1) Väldigt många har börjar fråga var jag är då jag dyker upp i chatten. Samma sak gäller varje gång - jag vill inte säga det. Jag vill kunna spela ifred utan att bli förföljd. Om vi råkar springa förbi varandra och säger hej är det en annan sak och då stannar jag gärna och pratar, men jag tänker inte skriva ut i globalchatten var jag är nånstans.
 
   2) Några spelare har börjat använda mitt IRL-namn i spelet. INTE OKEJ. Jag har berättat mitt namn några få gånger under åren jag har spelat SSO, men det ångrar jag i dagsläget. Då jag spelar Star Stable är jag antingen Esmeralda Silverforce eller Penelope Kinglee. Ni får gärna kalla mig Esme eller Penny i spelet om ni vill, men ni får absolut inte skriva ut mitt IRL-namn på Star Stable.
   Det är verkligen jätteviktigt att ni respekterar det. Att hundratals främlingar känner till mitt namn och skriker ut det i globalchatten där änu fler människor jag aldrig ens hört om finns, det är bara extremt obehagligt.
 
   3) Det finns ingen anledning till att bli sur om jag säger "tyvärr, jag vill bara ha de jag känner på min vänlista". Det säger jag inte för att vara elak, det är för att jag har en diagnos som betyder att jag har lite svårt att tolka människor och jag tycker det är obehagligt att "vara tvungen" att prata med främlingar, vilket jag blir om jag är vän med en massa människor jag inte känner. Jag vill hellre kunna välja när och hur jag pratar med människor jag inte känner.
 
Tack på förhand!






Tilde Darkstorm

Har du Asperger Syndrom?

Svar: Yup.
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Folk har ingen rätt att tvinga dig att bli deras vän. Du är en människa och ingen robot och jag önskar att fler kunde förstå det.

Maria Moonfield ♥

Jag kan verkligen förstå dig att du inte vill ha vem som helst på din vänlista. IRL tycker jag det är sjukt jobbigt att prata med människor. Jag förstår precis. I spelet blir jag vän med de flesta som frågar. Men det är ingen som skriver till mig xD De blir vän med mig men de vill inte prata med mig.. :/ Konstigt. Liksom varför bli vän och sen inte prata xD

Leah Pandalake

Feel you, har "drag" av asperger syndrom, jättesvårt för mig IRL med främlingar och sånt, men i spelet är jag rätt utåtriktad.. Skumt. Men förstår, är dessutom väldigt obehagligt när folk frågar gång på gång, inte ger sig och fortsätter fråga, eller bara stalkar en utan att säga något (nej, detta händer inte mig men ville bara säga det). Respekt!

Allison Winterstorm

Jag förstår precis va du menar i punkt 3, jag känner likadant! Jag håller själv på att utredas för liknande problem, och antagligen lutar det åt att jag har nån typ av autism. Va skönt att höra att jag inte är ensam om att känna så, det finns så många på sso som har svårt att förstå va nej betyder i vissa lägen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.