Chrome Pointer

Se fler videor om guldstjärnor!

   Hade helt glömt bort det, men nu kan man se alla avsnitten av SSO Ride Through där jag plockar guldstjärnor direkt på bloggen! Klicka bara på ikonen "Hjälp för SSO-spelare" i menyn till vänster och klicka vidare till "Guldstjärnor" :D
 
   Langar med en av mina favoritvideor då det här ändå är på kartan, min första tutorial för SSO!
 


Emily Mclake

Hej ! vet du om starstable kommer finnas på stockholm horse show?

Svar: Inte vad jag vet!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.