Chrome Pointer

Såååå i morgon händer det!

   Jag har alltid älskat hästspel men jag har i alla år blivit skogstokig på dem för att de aldrig kan få någonting rätt! Eller jo mycket är ju rätt, men det är alltid minst lika mycket fel. Men i morgon händer det - i morgon vandrar en otroligt välgjord Shirehäst in i ett hästspel i 3D. Har det hänt förut? Inte vad jag vet. SSO är det första spelet i många bemärkelser i den här genren.
 
   Vad jag gör? Jag hade tänkt fiffla med redigeringar men pallade inte så jag spelar Akinator med Star Stable-karaktärer. Det är inte bara för att jag är en total nörd, det är mestadels för att det är kul att slå Akinator eftersom han inte känner till karaktärerna. Tog tre omgångar där jag fått skriva in Fripps namn i slutet innan han lyckades gissa vem jag var ute efter. Men sånt är ju bra, då slutar det med att han blir snabbare och snabbare! Det är ju nästan värdelöst att spela med välkända karaktärer från t ex Harry Potter, haha, då tar han ju svaret efter typ tredje frågan...
 
   Nu ska jag väl försöka ta tag i redigeringarna, haha. Har två stycken som väntar och en tredje kan jag påbörja i morgon...






Ronja McKnight

Rättning: Shirehäst i 3D i annat spel? Jo, i The Sims 3 :)
Jag kommer nog (vet ej) vänta lite med shires tills de kommer in lite fler färger.

Svar: HÄSTSPEL var nyckelordet!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.