Chrome Pointer

Puh!

   Idag blev jag kvar på jobbet mycket längre än tänkt... åh, btw, minns ni då jag hade svinkoppor för någon månad sedan? Min chef från hästgården ringde mig idag.
 
   Chefen: Avisst ja vi hade tipspromenad med "dina" barn sist de var här.
   Jag: ...jaha...?
   Chefen: *glatt* Ja så en av frågorna var vilken sjukdom du hade eftersom du inte kunde vara här! Alla hade rätt på den frågan, det var kul.
   Jag: ...trevligt att ni tänker på mig!
   Chefen: *ännu gladare* Ja eller hur?
 
 
   I alla fall, i morgon är jag ledig från jobb så jag ska fortsätta på min senaste edit (som har förutsättningar för att bli episk) samt spela in videor till YT. Det händer dock en annan grej också! Ni som följer SSO på Snapchat (StarStableSnap) vet att det kom en spännande teaser idag... För er som inte har Snapchat var det en "cinematic" på Lisa och Starshine, som vi såg förra våren, men det var ett nytt slut på klippet där Lisa tar upp en bok med något som liknar ett Soul Rider-sigill på baksidan. något nytt kommer alltså i morgon! Ser hemskt mycket fram emot det :D
 
   Här är det "originala" klippet, om ni inte har sett det förr :) Vi får se vad som händer i morgon!






Sally Hawklord

Jag tror det är Pandorias lagar hon tar fram. Eller va sjutton den där boken hette som Alex tog fram i Ep. 4 när hon höll på att smyga in i de där röret och stjäla en bok som då antagligen är då Pandorias lagar:D Åååh älskar det avsnittet. Men det betyder ju huvuduppdrag. Kanske tillochmed Pandoria uppdrag:DD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.