Chrome Pointer

Nintendoträsket

   Jag har grävt ner mig i Pokémonträsket och lär inte komma upp igen på ett tag, haha. Skämt åsido, har några grejer som måste ordnas (chefen från hästgården ringde mig klockan halv nio i morse och var typ "HEJ VI BEHÖVER HJÄLP KAN DU ORDNA DET HÄR IDAG") och jag ska försöka spela in lite videomaterial idag också.
 
   Iaf, jag vill SJUKT gärna testa Friend Safari i Pokémon X - så om ni också spelar, här är min Friend Code!
 
   2509 4301 0365
 
   Kan möjligen tänka mig en battle också, men eftersom jag spelat Gen VI så pass lite har jag bara ett team ;) Finns det ens en Poké Transfer i Gen VI btw? Skulle vilja skicka över min Gallade med Hypnosis/Mean Look/False Swipe så jag kan börja komplettera mitt National Dex...
 
   Om ni vill ha något SSO-relaterat så kan jag säga att första tre avsnitten av Starshine Legacy på engelska ligger ute på min YouTube-kanal, och idag gick SSO Ride Through episod 146 live! :)
 


Amanda Rainwood

Har du spelat något på ditt Alpha Sapphire ännu? :D Isåfall strider jag gärna med dig från det spelet, eftersom att man inte kan strida mot varandra om motspelaren har X/Y och man själv har ORAS.. o-o

Svar: Haha nä, har hämtat min starter men sen lät jag spelet vara för att jag kände att det var bättre att spela ett spel i taget - kunde ju varken Kalos eller Hoenn och nu börjar jag typ nästan lära mig Kalos x)
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Ey ey jag addade din friend code, min är 2079 6258 4194

Svar: Du är addaddddddd :D
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

》Fortsättning på min kommentar ovan《
Ah, synd! Du får dock gärna hojta till när du har börjat spela Alpha Sapphire och kommit en bit! :3

Cynthia Mountainheart

Yep det finns en Poké Transfer. Man måste ladda ner Pokémon Bank på nintendo E-shop och sen ska man kunna ladda ner Poké Transporter. Kostar pengar att använda dem dock :(

Rose Skystar

Pokemon bank finns och transfer tror du får testa det gratis i en viss tid :)

Vi borde tradea Esme! Har allt möjligt, 3 boxar med pokemon som jag inte behöver och är nästan klar med mina pokedex ;) Så ifall du letar efter någon pokemon så hojta till antingen på email eller ifall vi är inne samtidigt, du har redan lagt till mig på pokemon. I spelet heter jag Sandra.
ORAS är rätt kul det också men tycker att det är i princip likadant som XY, det finns en del skillnader men JAG håller mig till X även fast jag har AS.

Svar: Åhå! Om något så skulle jag gärna ta emot någon version exclusive från Y/OR om du skulle råka ha någon :D
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Jepp du e redan addad :D jag har inte fortsatt med själva storyn i Pokemon X. Jag har varit upptagen med att levla mina eevee pokémons (har alla dess evolutioner!)

Cynthia (igen)

Glömde säga min friend code!! 0576-5607-1732

Zophie

Min friend code är: 5000-2168-4582
Jag har Omega Ruby och Y, men jag spelar mest Y eftersom de har så söta pokemon där och man får designa karaktären XD
Tänkte starta om Y för att välja ett annat team och återuppliva storyn igen, så om det är någon speciell pokemon någon vill ha så kan jag skicka över den :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.